• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.01.2017

09:11

(VIDEO) A, OVAKO PEVA AMFILOHIJE! Poslušajte kako zvuče "Onamo 'namo" i "Oj svijetla majska zoro"

Balkan

(VIDEO) A, OVAKO PEVA AMFILOHIJE! Poslušajte kako zvuče "Onamo 'namo" i "Oj svijetla majska zoro"

Podeli vest

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović u četvrtak je u Podgorici pokazao da ume i da zapeva, da razgali sve koji su se okupili da plivaju za Časni krst na Bogojavljanje

Amfilohije je uz podršku ostalih okupljenih, od kojih su mnogi nosili zastave Srbije, otpevao na mikrofon čuvenu pesmu Kralja Nikole Petrovića "Onamo 'namo", a za njom i "Oj svijetla majska zoro", ali u drugačijoj verziji od ove koja je zvanična himna Crne Gore.

U Podgorici je trka za Časni krst tradicionalno održana na mestu gde se Ribnica uliva u Moraču.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DRAGO

pre 7 godina

AKO BOGDA NOVI SRPSKI SVETITELJ.. POZ. ZA SRPSKU SPARTU!

Srpska

pre 7 godina

Duklja je srpska srednjovjekovna drzava. Iz tvog primjera se vidi koliko montenegrini razumiju istoriju. Idi u hrvatsku pokatolici se.

duklja

pre 7 godina

Duklja je Crnogorska džava,ostavi se ti Crnogorskog teritorija

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija