• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me/Informer.rs

06.08.2017

19:14

(FOTO) STRAVIČAN UDES: Povređeno OSAM osoba, SEDMOGODIŠNJE DETE U TEŠKOM STANJU!

Balkan

(FOTO) STRAVIČAN UDES: Povređeno OSAM osoba, SEDMOGODIŠNJE DETE U TEŠKOM STANJU!

Podeli vest

U mestu Subadanj, na magistrali Kolašin-Podgorica, u direktnom sudaru dva vozila, povređeno je osam osoba, od kojih je šest prebačeno u Urgentni centar Crne Gore

Na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, nedaleko od manastira Morača u direktnom sudaru dva vozila povređeno je osam osoba, među kojima šestoro dece, objavila je večeras RTCG.

Posle ukazane pomoći u Urgentnom centru, sedam osoba je pušteno, a sedmogodišnje dete zadržano je na Ortopediji radi daljih medicinskih pretraga. 

U udesu je učestvovalo vozilo sa registarskim oznakama iz Srbije, koje je išlo iz pravca Kolašina i vozilo stranih tablica (Luksemburg) koje se kretalo iz pravca Podgorice.
 

Služba zaštite Kolašin

Nesreća se dogodila nešto pre 15 sati u mestu Subadanj, pet kilometara od manastira Morača.

Saobraćaj je bio u prekidu nešto manje od dva sata, koliko je trajao uviđaj. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Max

pre 6 godina

Da su isli u Grcku sve auto putom,manje su sanse da napravi sudar.Cudi me da jos ima Srba iz Srbije da letuju u onom kamenjaru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija