• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.09.2017

13:51

(FOTO/VIDEO) OVAKO IZGLEDA ZADAR POSLE NEVREMENA: Za dva sata palo više kiše nego u dva meseca!

Balkan

(FOTO/VIDEO) OVAKO IZGLEDA ZADAR POSLE NEVREMENA: Za dva sata palo više kiše nego u dva meseca!

Podeli vest

U Zadru je od 8 do 10 sati jutros palo oko 190 litara kiše po kvadratnom metru, što je više nego dvostruko u odnosu na prosečne mesečne padavine od 98 litara, navodi se u saopštenju Meteorološke stanice u tom gradu
Informer

Provala oblaka nad Zadrom od ranih jutarnjih sati stvorila je velike probleme u gradskom saobraćaju.

Najgore je, piše zadarski.hr, na Relji gde je Zrinsko-frankopanska ulica pretvorna u rečno korito.

Informer

Trenutno nemaju struje Gaženica i Barbaričine u Zadru, kao i Bibinje, Sukošan i Debeljak te Kukljica i Kali, saznaje Antena Zadar od direktora "Elektre" Tomislava Dražića.

Ministar zdravlja Milan Kujundžić potvrdio je da je obilna kiša u ponedjeljak poplavila delove zadarske bolnice. Kujundžić je novinarima rekao da je veliki broj prostorija u bolnici poplavljen pa je dogovoreno da se, bude li potrebe, hitni pacijenti prevoze i zbrinjavaju u Gospiću i Šibeniku.

Informer



- Ozbiljna je poplava, veliki broj prostorija u bolnici je nažalost poplavaljen ili voda curi - rekao je Kujundžić dodavši da je u stalnom kontaktu s upravnikom zadarske bolnice, koju će obići tokom dana.

Portal dnevnik.hr saznaje da je odložena nastava u OŠ "Petar Preradović", a sličnu odluku bi mogle da donesu i druge škole na području Zadra.

Informer

Odložene su i sve rasprave u Opštinskom i Županijskom sudu u Zadru.

Lokalni mediji javljaju da prokišnjava sportska dvorana "Krešimir Ćosić" i pojedini poslovni prostori.

Navodi se da vatrogasci i radnici vodovoda imaju pune ruke posla. Mobilne mreže imaju povremene prekide u radu baznih stanica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 6 godina

Dosta je Srbiji bilo poplava pa neka se malo preseli i u komsiluk da vide kako je to !!!!!!!!!!!!!

Mirko

pre 6 godina

Nada i ja sam Srbin ali nikada nebih nikome pozelio pa makar i najvecem zlotvoru da dozivi nesrecu ili u ovom slucaju poplavu. Nedaj Boze da i mi dozivimo poplave.

Poskok

pre 6 godina

Sve do jednog primitivci osim Mirko Eto ja sam Srbim ali stvarno ne zelim ovake stvari nikom pa cak i Hrvatima samo polako braca mojih preko nisana sve ce se to srediti

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija