• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

06.10.2017

12:45

"ZIG HAJL" SE ORILO ZAGREBOM! Mladić u javnom prevozu prskao ljude suzavcem uz NACISTIČKI POZDRAV!

Balkan

"ZIG HAJL" SE ORILO ZAGREBOM! Mladić u javnom prevozu prskao ljude suzavcem uz NACISTIČKI POZDRAV!

Podeli vest

Neidentifikovni mladić u tramvaju u Zagrebu poprskao putnike suzavcem i uz salutiranje uzvikivao nacistički pzdrav "zig hajl"!

 

Kako je preneo portal Lupiga, policija traga za mladićem.

Do incidenta je došlo u sredu uveče u tramvaju koji je vozio prema Novom Zagrebu. 

Dvadesetogodišnji mladić je ušao u tramvaj u blizini Autobuske stanice i odmah potom, prema svedočenjuputnika. iz čista je mira počeo da salutira nacističkim pozdravom, da viče "zig hajl" i da psuje.

Mladić je ušao u verbalni obračun s jednom putnicom kojoj je potom ispred lica upotrebio suzavac, od kojeg je ona zadobila lakše opekotine na rukama, dok je ženi koja je vozila tramvaj pozlilo od suzavca i pružena joj je lekarska pomoć.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BorisDe

pre 6 godina

Da branimo one što ne brane nas kasnije i zatvaraju nam heroje i ilegalno eksploatišu našu zemlju i stavljaju je baš tim istim muslimanima i vehabijama? Neka hvala, nek se brane sami, ja bi šeriatu dao prelaz pod uslovom, da idu i da ove severne EU zemlje dvolične porobe, pa nek su oni malo 400-500 godina ispod njih. Dosta smo mi branili anglosaksone i germane u prvim bojnim redovima dole ispod i nismo dobili nikakvu pomoč ili pohvale ili da oni nas brane kad nama zatreba.

bubasvaba

pre 6 godina

Bravo udri redom ko ti sta moze ????? bilo za dom spremni ili zig/haj sve mu dodje isto i prsci redom .

Esad

pre 6 godina

A nece ga uhvatiti jer ce stopiti sa masom,tamo su svi fasisti,cast izuzecima.

kod Valjeva

pre 6 godina

Pa nece ga niko ni juriti. A mozda je njihov DBovac

Sloba

pre 6 godina

Ja nerazumem samo sta ce ovo u srpske novine to je stvar hrvatske policije i hrvata oni to sami oce

pjerdelagar

pre 6 godina

Fažizam je za Hrvate najprirodnija stvar. Nacija nastala na zločinu, nacija koju je napravio zloćinački katolički kler i ne može biti drugačija. Iskreno se veselim što su takvi...jer kad dodje vreme propasiti, nadam se da neće biti onih koji će ih pozivati da prave sa njima bratsku državu.

DEDA RAKA

pre 6 godina

Počelo je sa DANKE DOJČLAND - dečko samo proširuje temu ! Vuk dlaku menja - ali ćud nikako !

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija