• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS.RS

20.07.2018

14:26

U LIJEPOJ NJIHOVOJ MIRIŠE NA "USTAŠKI DRŽAVNI UDAR"! Smenjen savetnik hrvatskog premijera koji se USPROTIVIO TOMPSONU!

Balkan

U LIJEPOJ NJIHOVOJ MIRIŠE NA "USTAŠKI DRŽAVNI UDAR"! Smenjen savetnik hrvatskog premijera koji se USPROTIVIO TOMPSONU!

Podeli vest

Krešimir Macan je u žižu javnosti dospeo posle komentara objavljenog na Tviteru, u kome se negativno izrazio o prisustvu pevača proustaških pesama Tompsona na dočeku hrvatskih fudbalskih reprezentativaca

Krešimir Macan, hrvatski stručnjak za odnose s medijima i političke komunikacije, više nije posebni savetnik premijera Andreja Plenkovića za strateško komuniciranje, saopštila je hrvatska vlada.

OD LUKE KRILI DA SU MU USTAŠE POBILE FAMILIJU! Savo Štrbac potvrdio otkriće Informera o Modrićevoj porodici

U kratkom vladinom saopštenju se kaže da je Macan, na lični zahtev, razrešen odlukom premijera Plenkovića.

Od ove Tompsonove pesme bi se svaki normalan čovek stideo: Hrvate zabavlja stihovima o dva ustaška zločinca i logorima smrti

USTAŠA IZ BAČKE PROMOVIŠE FAŠISTIČKOG PEVAČA! Bodrio Hrvate u Subotici sa Tompsonom na majici!

Krešimir Macan je u žižu javnosti dospeo posle komentara objavljenog na Tviteru, u kome se negativno izrazio o prisustvu pevača proustaških pesama Marka Perkovića Tompsona na dočeku hrvatskih fudbalskih reprezentativaca u Zagrebu.

Preciznije, Macan je reagovao na objavu novinara Tončija Percana, koji je na Tviteru napisao da odsustvo državnog vrha, a učešće Tompsona na dočeku "miriše na meki ustaški državni udar".

printscreen

Macan je taj tvit prokomentarisao kratko rečima: "Koji nije uspeo..."

Plenkovićev savetnik za medije kasnije je pokušao da se odbrani od lavine napada navodeći da on nije prozivao ni selektora ni igrače hrvatske reprezentacije zbog bilo čega u vezi sa dočekom, ali izgleda da mu to nije baš mnogo pomoglo.

RATNI KOMANDANT HRVATSKIH SPECIJALACA! ZAHVALIMO SE BRAĆI SRBIMA ŠTO NAM SE NE SVETE, Oluja nije za slavlje, a Tompson je najveće zlo!




Tagovi:

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija