• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.12.2018

13:26

PAPA FRANJA DOLAZI U MAKEDONIJU! U maju stiže u Skoplje, želi da poseti rodni grad majke Tereze

Balkan

PAPA FRANJA DOLAZI U MAKEDONIJU! U maju stiže u Skoplje, želi da poseti rodni grad majke Tereze

Podeli vest

Poglavar Rimokataločke crkve, papa Franja, posetiće Makedoniju 7. maja sledeće godine, saopštila je danas makedonska vlada


 - Na apostolskom putovanju u Makedoniju 7. maja 2019. papa Franja će posetiti Skoplje, rodni grad svete majke Tereze - navela je vlada i dodala da papa dolazi na poziv najviših makedonskih vlasti i katoličke crkve, prenela je MIA.

Papa Franja će u Makedoniju doći iz Bugarske, gde će od 5. do 7. maja posetiti gradove Sofiju i Rakovski.

ZABRINUT? Papa pozvao homoseksualce među sveštenicima da poštuju celibat!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tesko

pre 5 godina

Rimokatolicka crkva koja zajedno sa ostalim nacistima iz EU i Juzne i Severne Amerike stoji iza podela u Pravoslavlju, koja stoji iza odvajanja Makedonske pravoslavne crkve od Srpske i Ruske, zeli da svog zlocinca posalje u staru Srbiju. On moze da ima zelje, ali tesko da ce on u Makedoniju doci osim ukoliko ne zeli da javno okaje grehe i da kaze zabludelim ovcicama kako ih je sisao i jos mnogo toga pride. Makedonci moraju da znaju da mogu opstati samo ako budu uz Srbiju. Svaki drugi put njih vodi u propast i stvaranje velike albanije pri Nato paktu.

Stojan

pre 5 godina

Majka im Tereza je uzimala novac na osnovu sirotinje i davala za katolicku crkvu. Nije ni cudo sto je vole. Toliko je bila okrutna i bez srca da nije davala lekove starim i bolesnim sto su spavali na betonu u njenom prihvatilistu. Toboze treba da se muce na ovom svetu da bi sto bolje prosli na onom. A ona je isla u najbolje bolnice sveta da se leci i putovala u luksuzu. Ona je jedna od najvecih prevarantkinja na ovom kugli.

flamantes

pre 5 godina

Milioni će ga dočekati kada bude dolazio u Srbiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija