• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.12.2018

22:10

LOPOVI UKRALI ČOVEKU CELU KUĆU! Čerupali je danima! Najpre odneli crep, pa građu... Komšije tvrde da NIŠTA NISU VIDELE!

Balkan

LOPOVI UKRALI ČOVEKU CELU KUĆU! Čerupali je danima! Najpre odneli crep, pa građu... Komšije tvrde da NIŠTA NISU VIDELE!

Podeli vest

Nesvakidašnju prijavu ovih dana primili su koprivnički policajci kojima je vlasnik imanja u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio da mu je nestala kuća, piše portal Podravski.hr

 

Prelepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, rasformirana je gotovo do temelja. Lopovi su, prema navodima vlasnika, za nekoliko dana odvojili i odneli ceo krov s crepom, kao i delove zidova od drvene građe, a šteta se procenjuje na oko 10.000 kuna, što je oko 1.350 evra, prenosi Fena.

Zanimljivo je i da komšije nisu shvatile o čemu je reč. Komšija sa leve strane je podigao visoku ogradu tako da se ni ne vidi šta se dešava u susednom dvorištu. Druge komšije nisu bile kod kuće, a preko puta  kuće je veliko skladište i hangar poznatog poljoprivrednika iz Peteranca gde takođe radnici nisu ništa videli.

Po Peterancu među meštanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan preduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svom partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću. 

Koprivnički policajci proveravaju da li te glasine imaju veze s istinom. 

KRAGUJEVAC ĆE SE BORITI ZA SVOJU IMOVINU U HRVATSKOJ: Ovo što se na Makarskoj rivijeri sada događa je PRAVNO SILOVANJE, odmarališta su naša, TO JE JASNO KAO DAN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija