• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.01.2019

19:51

(VIDEO) ANEMIČNI, RADIŠ ZA SRBE! Plenković krenuo da tuče poslanika! INCIDENT U SABORU na pomen naše zemlje!

Balkan

(VIDEO) ANEMIČNI, RADIŠ ZA SRBE! Plenković krenuo da tuče poslanika! INCIDENT U SABORU na pomen naše zemlje!

Podeli vest

Pitanje o poglavljima koje Srbija otvara EU, a Zagreb ni ne pokušava da to blokira umalo nije završilo fiičkim obračunom u Saboru između poslanika opozicionog Mosta, Nikole Grmoje i premijera Andreja Plenkovića

Grmoja je portalu Index ispričao da je tokom sednice parlamenta pitao premijera o tome da Srbija otvara poglavlja a da je Hrvatska ne blokira, kao i da ministarka Marija Pejčinović Burić radi u korist Srbije ako ne saziva Komisiju koja mora da razmotri šta Srbija radi po pitanju nestalih i drugih pitanja, na šta je, kako kaže, Plenković reagovao agresivno.

HRVATSKI AMBASADOR SLAVIO DAN REPUBLIKE SPRSKE! Zalupio slušalicu na sve pozive! Plenković kipti od besa, pozvao ga HITNO u Zagreb!
 

- Premijer je vrlo agresivno reagovao i dobacio iz svoje klupe da sam jadan. Ja sam tražio zaštitu predsednika sabora. Gordan Jandroković je u tom trenutku prekinuo sednicu. HDZ-ovci su nam dobacivali. Dobacili su Ines Strenji šta je ona učinila za Hrvatsku. Ja sam rekao da je ona bila na ratištu za razliku od njega i anemičnog (Plenković). On je krenuo prema meni vrlo agresivno. Ja sam samo stajao jer nisam nikad Plenkovića video u tom izdanju - rekao je Grmoja.

Prema njegovim rečima, Plenkovića, koji je krenuo prema njemu sa jasnom namerom da se fizički obračuna, zasutavili su drugi poslanici.

NAPISANA USTAŠKA KNJIGA LAŽI: U Jasenovcu nije bilo klanja Srba?! Promocija dela u crkvi, a na istom mestu se mole za Antu Pavelića
 

- Nisam prozivao nikoga na temelju nacionalnosti nego sam samo rekao da premijer ne štiti hrvatske interese - rekao je za Grmoja. 


Nezavisni poslanik Bojan Glavašević objasnio je kako je izgledao incident koji se dogodio tokom rasprave o godišnjim izveštajima sa sastanka Evropskog saveta.

- Plenković je eskalirao celu stvar. Grmoja je prebacio da nisu blokirali Srbiju. Rekao je da su Plenković i Pejčinović Burić izdajice i da rade za srpske interese. Nazvao ga je anemičnim. Plenković je krenuo prema Grmoji. Miro Bulj ih je razdvajao - ispričao je za Index Glavašević.

(VIDEO) HA-HA-HA! HAOS U SABORU - Premijera gađali avionom, šef vojske podivljao, SRBIJO, GLEDAJ I UŽIVAJ!

Hrvatska vlada demantovala je večeras tvrdnje poslanika Mosta Nikole Grmoje, da je premijer Hrvatske Andrej Plenković u Saboru želeo fizički da se obračuna sa njim jer ga je optužio da radi u interesu Srbije.

KRAJ HRVATSKE BLAMAŽE! Vlada u Zagrebu poništila odluku o kupovini izraelskih aviona!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
didi

pre 5 godina

ovi hrvati više ne znaju šta će od divljanja kad god se spomene SRBIJA, zreli su za psihijatra jer gajenje ovakve mržnje nije normalno a ponajmanje zdravo na kraju će ih "strefiti" srčka!!!

Maganik

pre 5 godina

Opet se bave pokušajima silovanja Srbije. Veoma glupo. Polako Hrvati i ostali bivši Jugosloveni shvataju da im opasnost ne prijeti i nikada nije prijetila od Srba i Srbije. Opasnost im prijeti od njihovih vlastodržaca, bolje rečeno od domaćih kolonijalnih namjesnika zapadnih kolonijalista koji ih nekažnjeno pljačkaju u ime i za račun zapadnih kolonijalista oličenih u EU i NATO. Pitaju se kome danas oni plaćaju porez i ko i na šta troši njihove novce, ko rasprodaje "porodičnu srebrninu" i zadužuje generacije unaprijed. Srbiji sigurno ništa ne plaćaju. Zato, ne mogu sada pljačkaši Hrvata da se pomire da Srbija konsoliduje privredu, diže standard, vraća poštovanje međunarodne zajednice i ekonomski napreduje svakoga dana. Predugo su živjeli u laži i ubirali benefite od zločina koje su počinili prilikom raspada Jugoslavije. Istina polako izlazi na svjetlo dana i dopire do glava Hrvata. Zato im ponovo treba neprijatelj da kontuzuju narod Hrvatske kako bi sakrili pljačku i održali privilegije koje sada imaju. Ali, istina se ne može zaustaviti. Triježnjenje Hrvata, Muslimana, Makedonaca i Albanaca biće veoma teško i neprijatno zato sada krivce za sve svoje probleme pokušavaju da pronadju u Srbiji i da pred svojim narodima optuže Srbiju za probleme u koje su uvukli svoje narode, dugove i nemaštinu koja im kuca na vrata. Treba da objasne svojim narodima gdje su potrošili budućnost svoje djece a posebno da Srpsku imovinu koju su opljačkali, moraju sada da vrate a nemaju otkuda. Moraju da objasne kome su to oni dužnii i koliko su zadužili svoje države pa su danas pred bankrotom. Sada su ostali sami, licem u lice sa sopstvenim narodima. Zato im je nacionalizam jedini izlaz i jedino oružje kojim još ponegdje mogu da zalude dobitnike i pljačkaše iz vremena raspada Jugoslavije u pokušaju da zadrže opljačkano. Ne mogu više uspjeti nikome da za njihovu pljačku sopstvenih naroda optuže Srbiju pa je krah neminovan. Jadan je kao i uvijek jedino običan i dobar narod koji će na kraju opet sve to morati da plati. Oprosta dugova neće biti ni od EU, ni od NATO a ni od drugih povjerilaca. Opljačkano se mora vratiti. Kad tad.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija