• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.01.2019

12:42

GORI BAKIR OD IZETBEGOVIĆA! Raspop Miraš tvrdi da je Republika Srpska veštačka tvorevina!

Balkan

GORI BAKIR OD IZETBEGOVIĆA! Raspop Miraš tvrdi da je Republika Srpska veštačka tvorevina!

Podeli vest

Takozvani mitropolit kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić ocenio je da je Republika Srpska veštačka tvorevina i da bi Bosna i Hercegovina trebalo da bude celovita, "kao što je nekada bila"


- Nema države u državi. Jer s takvom republikom i takvom politikom u BiH narodi će uvek biti na gubitku. Niko ni s kim, pa će zarasti i staze kojima prolaze. Uvek će biti ta mržnja. Nadam se da će doći do ujedinjenja - istakao je Dedeić za sarajevski "Dnevni avaz".

Srbima u Srbiji poručujem, dodaje, da se ne bave Bosnom, nego onim što je dobro za narod i Evropu.

- Bolje je Srbiji da misli o Vojvodini, da vide kako će rešiti to pitanje. Jer, kako ja to vidim i kako se ljudi ponašaju u Novom Sadu, to je neka zasebna republika u sklopu Srbije, a da li će to tako ostati, neka povedu i o tome računa - rekao je Dedeić.

Kako je zaključio, ako se to desi, Srbija će se svesti na prostor Beogradskog pašaluka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miroslav moric

pre 5 godina

nece oni u muslimane vec istina boli da je stvorena na genocidu.ameri je stvorili iso kao kosovo drzavu da mogu zapoceti rat kada pozele na balkanu.

Djordje

pre 5 godina

И распоп почиње да се бави политиком, и то против Срба и Србије. Од које ли је амебе он постао?

goran

pre 5 godina

Treba mu zabraniti ulazak u srbiju i republiku srpsku,pa neka sledeci put pazi sta prica

Djoka Pendrek

pre 5 godina

Treba toga raspopa Mirasha ubaciti da glumi u serije nijesmo mi od juce.

deda Raša

pre 5 godina

Besposlen pop i macice krsti. Ovakvim postupkom je ukaljao uglad svoje crkve. Znaci da njegova crkva laze i ne sluzi istini. Ocenjice njega vernici.

surovi

pre 5 godina

Pa ti si BUDALINO nešto pobrkao !!!! Veštačka tvorevina je TVOJA crkva i tvoja titula !!!!

hag

pre 5 godina

Čim neko progovori istinu,u srbiji histerija :) Vojvodina Republika,kao Kosovo i Sandžak?!......najvjerovatnije ha ha ha A srbija se bavi komšijama....dok vire preko ograde,nadajući se komadiću trave,ostadoše bez svega :)

Crnogorac

pre 5 godina

То је исправно, вестацична и геноцидна творевина која мора да нестане!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija