• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.02.2019

17:16

(VIDEO) UHAPŠEN KINEZ USTAŠA! Vikao "Za dom spremni!" i pevao hrvatsku navijačku pesmu

Balkan

(VIDEO) UHAPŠEN KINEZ USTAŠA! Vikao "Za dom spremni!" i pevao hrvatsku navijačku pesmu

Podeli vest

Granična policija u Imotskom privela je državljanina Hrvatske (60) i državljanina Kine (43) zbog sumnje da su pevajući pesme i isticanjem simbola prekršili javni red i mir, a na video snimku vidi se da su, između ostalog, uzvikivali "Za dom spremni"

Na video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vide se Hrvat i Kinez kako prvo pevaju navijačku pesmu "Neopisivo", a zatim uz podizanje desnice u vazduh uzvikuju "Za dom spremni", prenosi "Slobodna Dalmacija".

Kako se navodi, utvrđeno je da je spomenuti sadržaj snimljen na ulici i u ugostiteljskom objektu u Imotskom, a njih dvojica su danas zbog toga dali izjave u Prekršajnom sudu.


(VIDEO) HOROR U HRVATSKOM AVIONU! Pilot rekao da imaju kvar, PUTNICI VRIŠTALI, SLALI PORUKE PORODICAMA DA ĆE UMRETI!

(VIDEO) MASKIRANA GRUPA POZVALA NA POBUNU U HRVATSKOJ! Neka vlast sanja KRV! Naoružajte se...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Turska nam je genetika

pre 5 godina

Zašto bre mi srbi svi slicimo na Turke?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija