• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba/Informer.rs

28.02.2019

08:59 >> 10:35

(VIDEO SA LICA MESTA) PAKAO U HRVATSKOJ! Otac monstrum bacio svoje četvoro male dece sa visine od 6 metara!

Balkan

(VIDEO SA LICA MESTA) PAKAO U HRVATSKOJ! Otac monstrum bacio svoje četvoro male dece sa visine od 6 metara!

Podeli vest

Jutros u 6.47 policija je dobila dojavu da je muškarac starosti 54 godine u Pagu u ulici Josipa bana Jelačića s visine od 6 metara bacio svoje četvoro dece od 3, 5, 7 i 8 godina s prvog sprata porodične kuće

Na mesto događaja stigla je policija, kao i hitna pomoć koji su deci odmah pružili prvu pomoć.

HRANITELJ IZ ŠIDA GODINAMA SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU! Pustili su ga da se brani sa slobode, ali SADA GA JE PRAVDA IPAK STIGLA!

Prema informacijama iz policije reč je o problematičnoj porodici koja se doselila u Pag. Već godinama žive tu, a došli su iz Virovitice. Centar za socijalni rad imao je nadzor zbog konfliktnih odnosa sa starijom ćerkom iz prvog braka jednog od supružnika. 

 

 

Za vreme zločina, u kući je sve vreme bila majka (43). Oca monstruma je policija privodila u više navrata zbog raznih incidenata u samom mestu. 

Prema pisanju hrvatskih medija, otac monstrum radi u kampu Šimuni. 

- Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti preduzeti mere kaznenopravne zašite dece - saopštila je policija.

KOLIKO SU DECA POVREĐENA

Po dolasku policije deca su bila pri svesti, a nakon što su hitno prevezena u bolnicu u Zadar lekari su ustanovili teške povrede kod dvoje dece, koje su opasne i po život.

Nakon prvog pregleda i obavljenih rendgenskih snimanja dvoje dece starosti od 7 i 8 godina dobilo je teže povrede i oni su smešteni na intenzivnu negu.

- U pitanju su teški prelomi, opasni po život. Drugo dvoje dece od 3 i 4 godine zadobilo je lakše povrede, ali njihovo stanje je i dalje pod lekarskim nadzorom.

Monstrum je na ispitivanju je na policiji, ali za sada nisu poznati razlozi ovog stravičnog događaja koji je uzbudio meštane Paga. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija