• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/Informer.rs

28.02.2019

10:58

JEZIV ZLOČIN TRESE HRVATSKU! Unezverena majka pojurila u bolnicu da vidi decu koju je njen muž bacio sa sprata, policija je vratila!

Balkan

JEZIV ZLOČIN TRESE HRVATSKU! Unezverena majka pojurila u bolnicu da vidi decu koju je njen muž bacio sa sprata, policija je vratila!

Podeli vest

Hrvatsku je jutros potresao nezapamćen čin oca koji je s prvog sprata kuće u Pagu bacio četvoro dece. Radi se o deci u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina, a dvoje dece je teže povređeno, ali još se ne znaju detalji o njihovom stanju. Njihov 54-godišnji otac bacio ih je s visine oko 6 metara

Radio Zadar je objavio kako se radi o  "problematičnoj porodici koja se doselila u Pag".

- Nakon prvog pregleda i obavljenih rendgenskih snimanja mogu reći da je dvoje dece u dobi od 7 i 8 godina zadobilo teže povrede i oni su smešteni u jedinicu intenzivnog lečenja. Radi se o prelomima. Drugo dvoje dece u dobi od 3 i 4 godine zadobilo je lakše telesne povrede, ali njihovo stanje je i dalje pod lekarskim nadzorom - rekao je za Zadarski.hr direktor OB Zadar dr Željko Čulina.

(VIDEO SA LICA MESTA) PAKAO U HRVATSKOJ! Otac monstrum bacio svoje četvoro male dece sa visine od 6 metara!

DOSELILI SE IZ SLAVONIJE

To potvrđuje i komšinica sa kojom je Index razgovarao.

- Oni su se doselili pre jedno deset godina. Došli su iz Slavonije. To je patologija. Bilo je nekih problema i pre - rekla je komšinica porodice.

Kako prenosi portal, porodica je došla iz Virovitice.

- Tresem se od jutra i potpunom sam šoku. Na sam spomen se ježim. Ovo je nezamislivo. Znamo te ljude, godinama ovde žive i uvek su o tom ocu kružile razne priče, ali nikada nismo ni pomislili da bi bio kadar ovako mešto da učini - kaže jedna od komšinica za 24sata.hr.

Dodaje da su svi znali kako su deca jako vezana za majku.

- Po njima se videlo da imaju neke probleme, deca su uvek za majkom hodala kao pačići. Najstarija devojčica (8) ne može normalno da komunicira i već je trebalo da završi prvi razred, dakle starija je od generacije s kojom ide u školu - dodala je ona.

MAJKA JE KRENULA PREMA BOLNICI, POLICIJA JE VRATILA

U trenutku incidenta u kući je bila i majka dece s kojom je policija obavila razgovor, izvestili su iz PU zadarske.

Kaže kako je majka nakon stravičnog čina htela da krene prema zadarskoj bolnici gde su smeštena deca, ali da ju je policija vratila.

- Ona je krenula u bolnicu u Zadar pre pola sata. Htela je da ide da vidi decu, ali policija ju je vratila - rekla je jedna komšinica iz iste ulice.

Rekla je da otac, koji je bacio decu, radi kao čuvar u kampu.

- Muž radi kao noćni čuvar u kampu u Šimunima, a ona se kući brine za decu. Ona ima i ćerku od 18 godina iz prvog braka koja joj je oduzeta i koja živi u Rijeci - ispričala je ona.

Kaže kako su svi u ulici u šoku.

- Ljudi su u šoku, samo je važno da s decom bude sve u redu i da institucije odrade svoj posao i da izdvoje jadnu decu iz te porodice - rekla je komšinica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija