• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr/Informer.rs

28.02.2019

11:17 >> 11:24

(FOTO) LICE ZLA! OVO JE OTAC MONSTRUM KOJI JE BACIO SVOJE ČETVORO DECE SA SPRATA U HRVATSKOJ!

Balkan

(FOTO) LICE ZLA! OVO JE OTAC MONSTRUM KOJI JE BACIO SVOJE ČETVORO DECE SA SPRATA U HRVATSKOJ!

Podeli vest

Otac koji je jutros bacio četvoro dece s prvog sprata kuće u Pagu, s visine od šest metara, pri čemu je dvoje dece teško povređeno, radio je u kampu u Šimunima kao noćni čuvar. Njegovo ime je Josip Rođak

Dvoje mlađe dece i daje je pod lekarskim nadzorom, rekao je direktor bolnice prof. dr Željko Čulina.

Direktor Zavoda za Hitnu medicinu Zadarske županije Predrag Orlović rekao je da je dvoje dece životno ugroženo.

(VIDEO SA LICA MESTA) PAKAO U HRVATSKOJ! Otac monstrum bacio svoje četvoro male dece sa visine od 6 metara!

- Na teren su izašle dve ekipe Hitne pomoći, jedna s Paga i jedna Zavoda Ličko-senjske županije, ispostava Novalja. Naši su preuzeli dvoje teže povređene dece - rekao je Orlović.

Foto: facebook.com/printscreen

Josip Rođak

žPodsetimo, Hrvatsku je jutros potresao nezapamćen čin oca koji je s prvog sprata kuće u Pagu bacio četvero dece, starosti od tri, pet, sedam i osam godina sa visine od 6 metara.

JEZIV ZLOČIN TRESE HRVATSKU! Unezverena majka pojurila u bolnicu da vidi decu koju je njen muž bacio sa sprata, policija je vratila!

Ovim povodom oglasio se odmah i premijer Andrej Plenković koji je rekao da je Hrvatska zgrožena ovim monstruoznim činom na Pagu. Očekuju, kazao je, dalje vesti.

- Doslovno smo svi potreseni s ovakvim, do sada barem ja ne pamtim, činom koji se dogodio na Pagu - kazao je premijer na početku sednice vlade. Iz bolnice je najavljeno da će najnovije informacije o stanju zdravlja dece saopštiti u 11 sati.

Policija utvrđuje okolnosti ove teške tragedije i u okviru svoje nadležnosti će preduzeti mere krivičnopravne zaštite dece.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Ne treba biti veliki stručnjak i psiholog pa samo na osnovu ovakvog pogleda zaključiti da je u pitanju težak psihopata.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija