• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rudan.info

01.03.2019

13:20

ETO, IMAMO HRVATSKU, PI*KA NAM MATERINA! Nakon što je otac bacio četvoro dece sa terase, VEDRANA RUDAN NIKAD BRUTALNIJE OPLELA PO HRVATIMA, KOLINDI, MINISTRIMA, POPOVIMA!

Balkan

ETO, IMAMO HRVATSKU, PI*KA NAM MATERINA! Nakon što je otac bacio četvoro dece sa terase, VEDRANA RUDAN NIKAD BRUTALNIJE OPLELA PO HRVATIMA, KOLINDI, MINISTRIMA, POPOVIMA!

Podeli vest

Vedrana Rudan, poznata hrvatska književnica, u svojim kolumnama na svom blogu redovno se osvrće na dnevna dešavanja u Hrvatskoj, a ovoga puta je komentarisala jezivu tragediju na Pagu

Josip Rođak je u ranim jutarnjim satima svoje četvoro dece, starosti od 3 do 8 godina, bacio sa balkona prvog sprata, sa visine o 6 metara.

Komentar Vedrane Rudan o ovom zastrašujućem zločinu prenosimo u celosti:

Otac je na Pagu preko ograde balkona bacio svoje četvoro dece. Portali vrište. Posebno je istaknuto, otac nije sa Paga, "došljak" je bacio decu. Krenula je rasprava je li Virovitica u Međimurju ili Slavoniji. Zaboravila sam gde je Virovitica jer je Hrvatska luda zemlja u svakom svom delu.

Ima nas oko četiri milijuna. Manji smo od mnogih svetskih gradova. To stravu i užas čini još jezivijima.

Sestra je strpala sestru u frizer, tamo se pokojnica smrzavala godinama. Četrnaestogodišnji dečak pokušao je zaklati majku. Otac prebio četrnaestogodišnju devojčicu i oteo joj novčanik.

(VIDEO SA LICA MESTA) PAKAO U HRVATSKOJ! Otac monstrum bacio svoje četvoro male dece sa visine od 6 metara!

Župan, ugledni političar, godinama je prebijao suprugu, sudi mu se, on je i dalje ugledni političar. Osuđeni ratni zločinac, veleštovani hrvatski general koji je hladnokrvno ženi pucao u glavu, uspešni je biznismen, nežni suprug i otac.

Ministar obrane, deluje poput ljutitog dečačića, od Izraela je naručio avione koji će nas braniti od...Nikad nismo čuli od koga će nas braniti stare izraelske kante koje nismo uspeli u zlatu platiti jer su se umešali Ameri.

Dok je patuljak dogovarao "obranu" vrhunski hrvatski vojni pilot naručene je avione usporedio sa pičkom islužene amsterdamske kurve. Halo? Alo? Ima li koga doma?

Deca u osmogodišnjim školama međusobno se prebijaju, srednjoškolci ubijaju. Naša predsednica podstaknuta klanjem u školama na bujne grudi navlači ružičastu majicu, na njoj piše "Vršnjačko nasilje prestaje ovde!" Prestaje gde? Na sisama predsednice opsednute dijetom, perikom, garderobom i lovom na novi mandat?

Iz mračine se ovih dana izvukao vojni pop u miru, Jezerinac se zove. U miru je, ali ne miruje. U svom je dvorcu od oniksa došao do genijalnog otkrića. Žene odlaze na abortus da bi mrtva tela svoje nerođene dece prodala industriji skupih parfema.

Alo? Alo! Alooooooo? Zašto hrvatski popovi, kad su u penziji, jedini ne umiru od gladi, zime i boleština nego se u stotoj bave naukom?

Hrvatska ima i studentskog kapelana. U zlatu i dragom kamenju plaćamo gospodina koji je studentima otkrio kako je mlada cura izgubila menstruaciju kad je videla oca kako drka. Što gube devojčice kad ih pop jebe kapelan nije rekao. Menstruaciju ne gube jer hrvatski popovi vole curice koje je još nisu dobile.

E, sad, zašto je u Hrvatskoj bacanje dece preko balkona zločin, a je*anje dečice širenje mira i dobra znaju samo oni koji su sa Vatikanom potpisali sve one ugovore.

Kad je naš premijer čuo da je otac svoju decu bacio preko ograde balkona jako se začudio, a ministrica za mladež je odmah krenula prema Zadru puna nade da će se deca oporaviti.

NAJNOVIJI DETALJI HORORA U HRVATSKOJ! Lekari ZANEMELI od prizora "krvavog smotuljka koji ne plače", MONSTRUM strpao najstarije dete u dom, da mu ne smeta dok muči ostalu decu!

Zašto se tome nada? Čime se bavi ta ženska? Za što je plaćamo? Ona su sirota deca jadna otkako su živa. Ovih su dana trebala zajedno sa ocem monstrumom i majkom odleteti iz unajmljene gajbe. Kamo? Kamo lete hrvatska gola, bosa, zapuštena, gladna, očajna deca kad ih otac ne baci preko balkona? Zna li neko odgovor na to pitanje?

Aloooooo, popovi? Dobivate milijardu kuna godišnje, ostaje li nešto za hrvatsku siročad? Zašto mislite da se glad i beda hrvatske dece liječi vašom spermom?

Alo, ministri? Alo, premijeru? Alo, Ženo u Ružičastom? U Hrvatskoj živi ko zna koliko tisuća gladne, nezbrinute, gole, bose i bolesne dece koju roditelji ne mogu prehraniti. U Hrvatskoj, deca žive u Hrvatskoj, ona žive u Hrvatskoj, žive u Hrvatskoj... Deca umiru od gladi i bolesti u Hrvatskoj! Aloooooooooooooooo!

Istovremeno dok su na Pagu leteli siročići "mi" smo sa Amerima potpisali sporazum o zbrinjavanju američkog oružja, čitaj nuklearnog otpada ili nečeg sličnog. Vidovita sam. Za koju će se godinu građani ovoga nečega čuditi zašto im deca umiru od raka, rađaju se sa tri glave i pet nogu.

Našeg vrlog ministra zdravstva užasnula je paška priča. To je onaj gospodin koji voli Pavelića. Pavelić je bio Poglavnik, u njegovoj NDH deca su u najstrašnijim mukama umirala u jedinom dečjem koncentracijskom logoru u Evropi, pa ipak je naš ministar pohodio grob hrvatskog zlotvora. Danas isti ministar suze roni nad paškom dečicom. Aloooooooo, koga zajebavate, ministre?

U Hrvatskoj je svašta moguće. Jedino je nemoguće spaliti sve dvorce i palače u kojima stoluju naši licemerni zlotvori u odijelima, ružičastim majicama i dizajnerskim mantijama.

"Imamo Hrvatsku", rekao je Tuđman. Da, imamo Hrvatsku i neka je imamo! Pička nam materina!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anti

pre 5 godina

Jugonostalgija se sa vremoenom pretvorila iz obične nostalgije u kompleks pa u tešku i neizdrživu hroničnu bolest koju je kod obolelih tako divno gledati i slušati.

Avram

pre 5 godina

Zena prica istinu,ono sto se stvarno dogodilo,a to skladistenje nuklearnog otpada je veliki problem,i za nas,jer se radi o lokaciji pored reke Save,pa jel neko hoce sutra da se kupa u reci ili pije I dalje vodu sa bunara pored te reke!!!

Kažu

pre 5 godina

Hrvatska se sa duplo većim platama od srpskih poručila Evropskoj Komisiji da je sprema da uzme EURO najkasnije do 2022g a juče je ušla u CERN i dobila još dva restorana sa Mišelinove zvezde(ukupno ih ima 5) a Agrokor odlazi u istoriju i dobio je dobio novo ime u Fortenova grupa koju vodi hrvatski državni poverenik i upravitelj Peruško!

Marcco

pre 5 godina

Makiš je na Savi... ceo Beograd i okolina pije vodu iz Save.

Milan

pre 5 godina

Neka bedna šačica ljudi je zbog ličnih interesa zamenila slobodu u "demokratiju" i usput je pobila gomilu drugih ljudi... Sada kukamo za "starim dobrim vremenima"...

miroslav moric

pre 5 godina

kakve veze ima hrvatska sa tragedijom u porodici ili kakve veze ima srbija sa seksom 16g stare djevojke sa psom ili nekom tragedijom npr ubistvo g.butulije itd.

RINGISPIL

pre 5 godina

Slovenija i Hrvatska su prve bezale iz JUGE. Politicke elite tj, / barabe i banditi/ su dosli do parceta svoje vukojebine i svi su hteli malo vlasti da bi jahali sopstveni narod. Svugde je isto od Triglava do Djevdjelije. Posvadjali narode koji se medjusobno istrebljivao a oni sa punim dzeovima sada se zgrazavaju nad sudbinama ovih sto bacaju decu sa setog sprata ili ovih sto kolju svoje roditelje ili siluju sopstvenu decu. Gle cuda narod jos ne shvata da politicare boli k...c za narod, vazna je funkcija, privilegija i dobar racun bez obzira ko ga puni.

zora

pre 5 godina

U Jugi si bili nesto ali zeleli Hrvatsku.Srecna vam bila.

SS

pre 5 godina

U pravu si Vedrana,ali više o veka ste tražili ustašku tvorevinu i dobili ste ustašiju.Valjda će te ustaše nestati za svagda sa Balkana makar po zaslugama koje ste zaslužili od '41-'45 godine.

Obilic

pre 5 godina

Bravo Vedrana,prava ,hrabra,koja govori samo istinu.Nemci se trude posto je svuda bela kuga,dovode azilante,arape,zute,crne,samo da imaju narod i natalitet,buducnost.Jer mladi se ne zene,nece decu,nece obaveze,tesko je izvesti sve to na put.Bravo Vedrana,Tudjman vam je dao Hrvatsku,a izgubio skoro pola miliona srba,koji su tu rodjeni,ziveli.Dovodicete i vi razne sirijce,irance,ko sto Bosna radi,pa cete se onda setiti koliko su vam bile dobre komsije,hriscani,koji isti jezik govore.Bravo i za popove,politicare,za sve.Narod je obicno stado.Zena kao ti treba da vodi jednu drzavu,Tito je vodio,ali je znao kakvu bagru ima u svim narodima i odlicno je vodio.Nasa milicija je tada lecila sve vrste dijagnoza,bio je mir,spokoj,radnici letovali,zimovali dzabe,zivelo se ,deci se nije desavalo ovo sta se sada desava.Jos jednom BRAVO.

Deda Nole

pre 5 godina

Svaka cast gospodjo Vedrana,svaka rec koju ste napisali je potpuno tacna da postena coveka obuzme jeza i zapita se kakve smo to vrednosti u nasim jadnim zivotima primili i kada se ovako nesto desi svi ti koji bi trebalo da su nesto prdhodno uradili i sprecili takve dogadjaje pocnu da nam ispiraju mozgove i govore budalastine a toga nisu svesni.

Nikolic Sinisa

pre 5 godina

Rasplakao sam se, onako ljudski iz srca na bedu i istinu svih nas sa Balkana. Hvala ti sto postojis.

Smrad

pre 5 godina

U Hrvatskoj svaka budala može pisati šta hoće. To se zove sloboda govora Srbijo

Sewnkin Efil

pre 5 godina

Ovakav vokabular je nemoguce opravdati, kako mozete ovako degutante prostote da objavljujete? U hrvatskoj niko nije normalan uopste, ni levo ,ni desno ni u sredini.

Marko

pre 5 godina

Jedino se nadam da ona nije slicnim kao one jake degutantne licnosi poput Sonje Biserko i Natase Kandic.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija