• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

25.04.2019

09:38

KIDNAPOVANA SA DVOJE DECE, 11 DANA SILOVANA I TUČENA! Preživela pravi košmar u Severnoj Makedoniji!

Balkan

KIDNAPOVANA SA DVOJE DECE, 11 DANA SILOVANA I TUČENA! Preživela pravi košmar u Severnoj Makedoniji!

Podeli vest

Jedanaest dana je trajao košmar mlade žene E.M. (24) iz Štipa, na istoku Severne Makedonije, koju je zajedno sa njeno dvoje maloletne dece kidnapovao A.M. (26)

Za to vreme, napasnik ju je više puta silovao i tukao, a kada je policija došla da ga uhapsi, fizički je nasrnuo i na njih.

- U vremenskom periodu od 11. do 22. aprila prijavljeni A.M. je protivpravno držao oštećenu E.M. zajedno sa njeno dvoje maloletne dece prvo u stanu u ulici Boris Krajger, a potom u kući u ulici Širok Dol u Štipu, gde ju je u više navrata fizički napadao, a izvršio je i obljubu nad oštećenom. Prilikom lišavanja slobode, prijavljeni je 22. aprila oko 13.30 časova u ulici Širok Dol fizički napao policijske službenike -saopštila je Gordana Panajotova, portparol SUP iz Štipa.

TEROR NA KOSOVU I METOHIJI: Pucali na kuću i kola direktora OŠ "Knez Lazar"

U akciji hapšenja A.M. bio je priveden i njegov brat S.M. (25), koji se takođe agresivno ponašao prema policajcima i pokušao da ih napadne.

Protiv kidnapera i siledžije A.M. Osnovno javno tužilaštvo je podnelo prijave za počinjena četiri krivična dela – „protivpravno lišavanje sa slobode“, „silovanje“, „napad na službeno lice prilikom obavljanja poslova bezbednosti“ i za "ugrožavanje sigurnosti".

OTKRIVAMO! LIKVIDIRANI BIZNISMEN KRUNIĆ BIO U VEZI SA EMINOM JAHOVIĆ I TIJANOM STAJŠIĆ, hteo da ženi misicu, ali pevačicu voleo više! U SVE UMEŠANA I KARLEUŠA!

Krivičnu prijavu zbog napada na policijske službenike je zaradio i njegov brat S.M.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija