• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.05.2019

11:37

(FOTO) PUPOVAC IZ TRAKTORA ODGOVORIO USTAŠAMA! Poslao poruku koja će RAZBESNETI HRVATSKE EKSTREMISTE!

Balkan

(FOTO) PUPOVAC IZ TRAKTORA ODGOVORIO USTAŠAMA! Poslao poruku koja će RAZBESNETI HRVATSKE EKSTREMISTE!

Podeli vest

Na internet stranici Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) u Hrvatskoj, u okviru izborne kampanje za Evropski parlament, objavljena je fotografija lidera te stranke Milorada Pupovca na traktoru

Fotgrafija je nastala tokom posete saobrskih zastunika SDS S-a, kandidata za evropske izbore i Pupovca Virovitičko-podravskoj županiji.

Tom prilikom Milorad Pupovac je isprobao jedan od traktora, kojim, kako kaže, namerava uskoro na put, ali ne tamo gde ga, kako se navodi, teraju desni ekstremisti, nego u Brisel, stoji u objavili uz fotografiju.

Pupovac se, naime, nedavno osvrnuo na raniju izjavu saborskog zastupnika Hrasta, Hrvoja Zekanovića, kako mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobegao u Beograd, te da treba da pali traktore i ove godine.
 

 

Pupovac je poručio da "ako ih budu terali da s traktorima vode kampanju - dopuniće ćirilicu i s traktorima".

Ali, dodao je, neće ići u smeru u kojem "oni misle" već u drugom.

- Ako žele da s traktorima uđemo u Brisel, ući ćemo - rekao je Pupovac.

Reagirajući na to Zekanović je izjavio da je "Pupovac sklon kritizikovanju svih ostalih i hrvatske države. Najavljuje odlazak traktorima u Brisel, a moj mu je savet neka krene što pre i neka tamo i ostane", dodao je. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hrvatska do Zemuna

pre 4 godine

ide pupy za beogradski pašaluk hahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija