• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.07.2019

07:56

VEDRANA RUDAN UPROPASTILA KOLINDU: Da li će se predsednica svući i GOLA I VRUĆA I EROTIČNA NAPALJENIM BAJKERIMA POKAZATI SISE?! Doduše, ova 50+ dama i NEMA NIŠTA DRUGO!

Balkan

VEDRANA RUDAN UPROPASTILA KOLINDU: Da li će se predsednica svući i GOLA I VRUĆA I EROTIČNA NAPALJENIM BAJKERIMA POKAZATI SISE?! Doduše, ova 50+ dama i NEMA NIŠTA DRUGO!

Podeli vest

Hrvatska spisateljica i kolumnistkinja objavila je novi tekst pod naslovom "Kad kokoške prolupaju" i brutalno isprozivala predsednicu "lijepe njihove"

Kolumnu je Vedrana je objavila na svom sajtu rudan.info, a mi je prenosmo u celosti:

Ne idem na plažu, ali surfam. I čudim se. Sa ekrana mi se smiješe žene 50+ i pokazuju uvele grudi.  Ja vrijedim, ja sam još u igri, izgledam bolje nego ikad, bezglasno viču sirote žene onima koji ih gledaju. Posebno je uporna pjevačica koja polugola izjavljuje, nikad se toliko muškaraca nije oko mene motalo kao danas. ?!

Žena ima sedamdeset godina. Zašto se oko nje motaju toliki muškarci? Što oni od nje traže? Svi je žele odvući u krevet. Što će s njom u krevetu? Promijenit će joj pelenu? Dečki su ludi i za onom drugom pjevačicom koja je "hrabro" ovih dana zgrabila u šake svoje šezdesetogodišnje sise, pa ih nudi. Kome?

Naša poznata teve voditeljica jednom je izjavila, kako se samo pamte izjave teve voditeljica, nikad me nitko neće vidjeti u bikiniju. Ovih je dana u pedeset i nekoj porekla ono što je rekla u trideset i nekoj. Istopila je pedeset kilograma, tko zna po koji put, uskočila u bikini, grudi ubacila u košarice, snimila ih iz ptičje perspektive, fotku provukla kroz filtere i smiješi li se smiješi. Postala je brejking njuz.

BRUTALNA VEDRANA: Kad nam Britanci se*u po Zadru i ne je*u živu silu, TO MI JE*EMO SAMI SEBE! I zato, hajde da se lečimo UBIJAJUĆI MIGRANTE!

Što žene na pragu starosti sa kvocijentom inteligencije oko sto tjera da se svuku? Zaista misle da su obješene sise, celulitična bedra i kiselinom ispunjeni obrazi ono najbolje što mogu svijetu ponuditi?

U trend se, naravno, ubacila i naša predsjednica. Kolinda je pokroviteljica skupa bajkera. Dečki  organiziraju i Hot Erotic Show. Hoće li se i naša pedeset i nešto godišnja predsjednica svući i gola i vruća i erotična napaljenim bajkerima pokazati sise? Doduše, ova 50+ dama ništa im drugo i ne bi mogla pokazati.

Foto: Tanjug/Beta

Zašto mrzim žene koje više nisu u cvijetu mladosti? Imaju pravo, neka se svlače, neka uživaju u životu. Ljubomorna sam jer se oko mene nitko ne mota iako sam tek u sedamdesetoj? Ružna sam i otpisana sam, zato sam puna zlobe?

Nisam zlobna, žalosna sam. Muškarcima mojih godina koji imaju više dlaka u nosu i ušima nego na glavi, nosačima bojlera, ne pada na pamet izvući iz gaća nadrkani kurac i ponudit ga kameri. Dobro oni znaju da im je miš mali najpoželjniji kad siročić drhturi u skupim hlačama.

Cure, cure. Na pragu šezdesete sise su vam najjači adut? Ne kužim. Sve ste žene, a glupe k'o kurac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 4 godine

To što vi srbi pratite svaki korak ove alkoholićarke koja mrzi svoju domovinu više govori o vama nego o nama ,bitno je da je vaš predsjednik u rangu božanstva. I onda kad vam pokažemo na jadranu da niste dobrodošli nije vam jasno odakle takva mržnja.Dovoljno je pola sata gledanja pinka da je svima jasno da nikad ama baš nikada pomirbe između nas neće biti.šmrc ,šmrc

Jovo

pre 4 godine

Ruzna,glupa i ljubomorna ova Rudanica. Sve suprotno od predsjednice koja je akademski obrazovana,lijepa,pametna,bivša pomoćnica sekretara Nato,i sada predsjednica. Drugim rječima,Rudanica je gubitnica,a takve Srbi vole jer se pronalaze u njoj. I fino zarađuje prodavajući im svoju priču uklopljenu u vulgarni vokabular. Dušu dala za Marićev reality. Taman bi joj bilo.

VLADO

pre 4 godine

NEMA VECI KOKOSI NEGO STO STE VI NOVINARI?????(UREDNICI)

Pera

pre 4 godine

Ведрана је симпатична, али с*кс бих радије имао са Колиндом.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija