• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2019

15:21

(FOTO) SRBI, SETIMO SE ŠTA SU GRCI URADILI ZA NAS I POMOZIMO! Status na Fejsbuku o bratskoj podršci Grka Srbiji 1999. ujedinio dva naroda posle KATASTROFE NA HALKIDIKIJU!

Balkan

(FOTO) SRBI, SETIMO SE ŠTA SU GRCI URADILI ZA NAS I POMOZIMO! Status na Fejsbuku o bratskoj podršci Grka Srbiji 1999. ujedinio dva naroda posle KATASTROFE NA HALKIDIKIJU!

Podeli vest

Strašno nevreme pogodilo je Halkidiki u Grčkoj, a među brojnim statusima zabrinutih građana za stanje u njihovom omiljenom letovalištu, posebno se izdvojio jedan koji je podsetio na to šta su sve Grci uradili za Srbiju i kako da im se u ovom teškom trenutku odužimo

Naime, Gordana Bobić je u Fejsbuk grupi Live frome Greece napisala status koji podseća na sva velika dela Grka kada je srpski narod u pitanju.

1. U vreme NATO bombardovanja, grčki kapetan Marinos Ricudis je okrenuo brod i odbio naredbu, skinut mu je čin, ali on je pokazao da voli naš narod...

2. Teodorakis je na trgu Sintagma držao koncert podrške narodu Srbije, okupio je poznate ličnosti i narod je u velikom broju pevao i plakao - podrška opet narodu Srbije...

3. Litohoro - narod je napravio živi zid i nije dozvolio iskrcavanje NATO da odatle bombarduju Srbiju...

Foto: printskrin Facebook/Live from Greece/Gordana Bobić

"A sada Srbi koji ste tamo - POMOZITE domaćinima da se sve to brže raščisti. Solidarnost je tu, a ljubav dva naroda je u dobru i zlu. Molimo se za nastradale, molimo se za našu braću Grke, za sve turiste tamo", napisala je ona i pozvala sve da okače snimke i fotografije kako Srbi pomažu domaćinima.

(FOTO) OLUJA U GRČKOJ OSTAVILA PUSTOŠ! Pogledajte kako posle KATASTROFALNOG VREMENA izgleda poznati bar na plaži u Neos Marmarasu!

Podsetimo, sedam osoba je poginulo, a najmanje 120 povređeno u olujnom nevrememu u severnoj Grčkoj. Na poluostrvu Halkidiki proglašeno je vanredna situacija. Među povređenima je šestoro Srba, ali prema dosadašnjim informacijama, reč je o lakšim povredama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija