• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S

27.07.2019

14:43 >> 14:46

JADE JADNE, PA NA ČEMU ĆETE SAD LEĆETI! SRUŠIO SE "poslednji ispravan" helikopter Vojske CG, MOŽDA VAM NATO SAD POKLONI NEKI, IMA IH VIŠKA!

Balkan

JADE JADNE, PA NA ČEMU ĆETE SAD LEĆETI! SRUŠIO SE "poslednji ispravan" helikopter Vojske CG, MOŽDA VAM NATO SAD POKLONI NEKI, IMA IH VIŠKA!

Podeli vest

Pre par dana, u ranim jutarnjim časovima, tačnije u 1:25 časova, srušio se na podgoričkom aerodromu helikopter "Gazela" Vojske Crne Gore

Po saznanjima IN4S, to je bio poslednji "ispravan" helikopter, nedavno remontovan u Banjaluci. 

Iako nema zvaničnih informacija o tome, jer Vojska Crne Gore želi da ovo zadrži van javnosti, jasno je da pad helikoptera predstavlja bezbednosni problem i simptom ozbiljne disfunkcionalnosti unutar sistema.

Srećom, u ovom incidentu nije bilo žrtava. Nezvanično, priprema se izgovor da je u pitanju tehnička greška, što je skoro potpuno isključeno s obzirom na obavljeni remont. 

Podsetimo, ranije se helikopter vojske Crne Gore sa oznakom Gazela HN - 45M, broj 12941, srušio, ali su tom prilikom dva pilota teže povređena.

Da li će se Vojska Crne Gore oglasiti povodom ovog događaja, ostaje da vidimo.

Vojska Crne Gore je ubedljivio najslabija u regionu, a sa čime raspolaže pogledajte u sledećem video zapisu! 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
flamantes

pre 4 godine

Srušio se helikopter zaostao iz JNA, Crna Goras ima nove helikoptere.

goran

pre 4 godine

na ćilimu i to na tom što ga dižu na jarbol.

Crna Gora

pre 4 godine

Vi nas baš ne volite, a kod nas za takve ima jedna narodna pjesma: ''Ko ne voli crnogorca očina mu jebem oca''. Inače novi Belovi helihopteri sustigli prošle godine.

Dragan Todorovic

pre 4 godine

E moj Vucicevicu . Ne raduj se tudjoj nesreci .Ti neznas da su neki piloti u Cg vojsci upravo Srbi iz Srbije.I ti se radujes padu njihovog helikopetera .SRAMOTA

Dec

pre 4 godine

Čemu ovako uvredljiv i zlurad naslov? Previše gledamo u tuđa dvorišta.

Amater

pre 4 godine

CEMU TAKVA MRZNJA I IRONICNO PODSMEVANJE,AKO SE NAMA SRUSI NEKI JER I ONI TREBA DA LIKUJU...!!!! NISU SVI CRNOGORCI ISTI I NETREBA PRODUBLJIVATI MRZNJU JOS VISE JER KADA ODE MILOGORAC NADAM SE DA NECE BITI ISTO..

DUSA

pre 4 godine

NE MOJTE TAKO NESRECE SU NEPREDVIDLJIVE DALI IMAJU JEDAN ILI NIJEDAN NATO CEIM POMOCI NECE DOZVOLITI DAIM NEKO UGROZAVA GRANICE A KOLIKO TO KOSTA TOCE CRNA GORA REGULISATI KAKO MOZE

đuro

pre 4 godine

probajte ih vi napasti ps. znam da nećete objaviti

grof01

pre 4 godine

Kako god...CG je NATO,a NATO ima s čim ;) Šta će srbija u moru NATO-a?Dok polete odmah su na granici i nema dalje :)

Jole

pre 4 godine

Koja li ste vi govna kad se smejete tudjoj nesreci.

flamantes

pre 4 godine

Zapravo se radi o gazeli, jedan je prije nekoliko pao i u Srbiji. Crna Gora ima nove helikoptere.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija