• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

03.08.2019

08:28

AMFILOHIJE PORUČIO MILOGORCIMA: Ne damo Sinjajevinu naslednicima naci-fašizma! NARODE, IMAŠ BLAGOSLOV DA BRANIŠ SVETU PLANINU!

Balkan

AMFILOHIJE PORUČIO MILOGORCIMA: Ne damo Sinjajevinu naslednicima naci-fašizma! NARODE, IMAŠ BLAGOSLOV DA BRANIŠ SVETU PLANINU!

Podeli vest

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije poručio je da se na Sinjajevini ne sme uspostaviti vojni poligon jer bi to zatrovalo i uništilo tu svetu planinu

On je rekao i da vlast planira da je da u ruke naslednicima naci-fašizma.

Amfilohije je na Sinjajevini potpisao peticiju kojom se traži da ta planina bude proglašena za park prirode i da se odustane od uspostavljanja vojnog poligona na njoj, saopšteno je iz NVO "Sačuvajmo Sinjajevinu".

Kako dodaje, današnja vlast hoće da oskrnavi ovu svetu planinu.

- Kosovo i Metohija su zatrovani uranijumom, a vlast hoće isto da uradi Sinjajevini, da zatruju zemlju i vodu. Hoće da je daju u ruke okupatorima, naslednicima naci-fašizma - rekao je Amfilohije.

DOBRI SMO IM SAMO KAD TREBA DA DOĐEMO I OSTAVIMO PARE! Ministar turizma Crne Gore: Srpski turisti tradicionalno DOBRI I DRAGI GOSTI!

Kako navodi, oni hoće Sinjajevinu da pretvore u „poligon za zločine".

- Zar zbog toga postoji vlast u Crnoj Gori? Narode, imate blagoslov da branite ovu planinu, da se ne skrnavi i da ne krenu odavde novi zločini kao što kreću od Bondstila. Nadam se u Boga da će ovi naši što su na vlasti da shvate da to nije čast i dostojanstvo Crne Gore. Besčašće je da se dozvoli da se ovde uspostavi vojni poligon. Na ovom mestu mora da se kaže istina Božija - poručio je mitropolit crnogorsko-primorski.

MILO ODLEPIO! Predsednik Crne Gore hoće da HAPSI AMFILOHIJA!

Crnogorska Vlada planira da na delu planine Sinjajevine bude vojni poligon za vojne vežbe, a, kako je Crna Gora članica NATO-a, to bi podrazumevalo i da njihovi vojnici mogu da vežbaju na toj planini. Tome se oštro protive pojedini gradjani koji su osnovali NVO i koji sakupljaju potpise da se sačuva Sinjajevina, prenosi B 92.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mr Radomir Scepanovic

pre 4 godine

О целог света нашли су Сињајевину за полигон! Да и то загаде!

flamantes

pre 4 godine

Od sve Crne Gore, Vojska Crne Gore će praviti svoju infrastrukturu, đe joj odgovara, vas pitati nećemo, naročito ne Rista.

flamantes

pre 4 godine

Risto jesi li provjerio sanduče za poštu, stiglo ti je pismo od vartolomejevog sekretara.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija