• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

13.08.2019

23:25

(FOTO/VIDEO) NEVREME OSTAVILO PUSTOŠ U CENTRU GRADA! Olujni vetar, kiša i grad pogodili Goražde!

Balkan

(FOTO/VIDEO) NEVREME OSTAVILO PUSTOŠ U CENTRU GRADA! Olujni vetar, kiša i grad pogodili Goražde!

Podeli vest

Snađno nevreme, olujni vetar, kiša i grad koji su zahvatili Goražde u kasnim večernjim satima iza sebe su ostavili pustoš u centru grada

Poplavljeni su objekti u ulicama Kulina bana i Zaima Imamovića, a policija na terenu preusmerava saobraćaj jer su ove dve ulice bukvalno zatvorene, prenosi RTV BPK Goražde.

Vlasnici dva objekta u ulici Zaima Imamovića bespomoćni su jer je za kratko vreme uništeno skoro sve što su imali. Dodatni problem je i začepljena kanalizacija.

 

 


Teška situacija je i u ulici Kulina bana koja je nedavno rekonstruisana, te je ogorčenje građana i vlasnika objekata u ovom delu grada utoliko veće.

(VIDEO) NEVREME STIGLO U REGION! Zbog smanjene vidljivosti avioni PREUSMERENI u Beograd i Zagreb!



- Ovo je katastrofa, naši objekti su ponovo poplavljeni, voda se izlila, svuda je blato, užas, ne znamo šta više treba uraditi, samo tražimo rešenja - kažu ogorčeni vlasnici objekata u ulici Kulina bana, prenosi Radiosarajevo.ba.

 

 

 

 


Ekipe vatrogasaca su na terenu i pokušavaju pomoći, dok kiša i dalje pada.

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija