• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.08.2019

14:21

PLENKOVIĆU, RADIŠ S TUPANIMA I LOPOVIMA! Ova poruka "KRASI" JEDAN BROD na Braču

Balkan

PLENKOVIĆU, RADIŠ S TUPANIMA I LOPOVIMA! Ova poruka "KRASI" JEDAN BROD na Braču

Podeli vest

Vlasnik izletničkog broda "Makarski Jadran", ispisao je na svom plovnom vozilu poruku hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću u kojoj ga optužuje da radi sa prevarantima i hoštaplerima

- Plenkoviću, u svojoj vladi radiš s matunima, beduinima i hoštaplerima. Brod ''Makarski Jadran'' radi s ljudima, gostima i turistima- napisao je vlasnik, a prenosi Slobodna Dalmacija.



Vlasnik broda Tomislav Mito Mravičić, rekao je portalu da je tu poruku da premijer radi sa tupanima i lopovima napisao na brodu, jer se zbog određenih problema sa svojom privrednom delatnošću pismeno obratio vladi Hrvatske.

- Dok ne dobijem njihov odgovor ne želim da dajem nikakve izjave - rekao je Mravičić.

(VIDEO) PLENKOVIĆU, SADA SI NAJNIŽE PAO! Hrvatski premijer ponizio sve Srbe na proslavi Oluje!
 

Načelnik Jelse na Braču, gde je brod uplovio, Nikša Peronja prokomentarisao je da je kapetan broda očito sklon ekscesima i neprikladnom ponašanju.

On je dodao da je kapetan sklon i čestom narušavanju javnog reda i mira na Jelsi, ali i u Makarskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija