• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: novosti.rs

19.08.2019

09:47

ŠTA DOČEKA, CRNA GORO?! Patrole ALBANSKE POLICIJE šetkaju selima kod Andrijevice!

Balkan

ŠTA DOČEKA, CRNA GORO?! Patrole ALBANSKE POLICIJE šetkaju selima kod Andrijevice!

Podeli vest

Nekoliko građana sela Đuliće u opštini Andrijevica obavestili su u ponedeljak medije u Beranama o događaju koji je izazvao veliko uznemirenje javnosti u tom kraju, u pograničnom delu sa Albanijom

- Na katunu Asanac, iznad Đulića, primetili smo policijsku patrolu iz Albanije! Doduše, bili su nenaoružani, ali, simptomatično je da se baš sada pojavljuju na našoj teritoriji. Obaveštavamo nadležne da ćemo se samoorganizovati i da više nećemo dozvoliti nikakvu kontrolu naše teritorije, pa makar se sa bilo kim Albanci dogovarali - kazali su meštani Đulića.

Iz policije je za Novosti nezvanično rečeno da je reč o sprovođenju dogovora između Crne Gore i Albanije, kojim bi se policijske dve države bolje suprotstavile organizovanom kriminalu.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ahmet

pre 4 godine

Desava se isto ono sto se desavalo na Kosovu i Metohiji .. dali ste im ruku podrske sada ce vas eliminisati .. Stvara se velika albanija .. pod okriljem evrope zar vam to nije jasno do sada?

Mate

pre 4 godine

Opet se Srbi "samoorganiziraju".. Pa dobro, majku mu, jel možete vi da ne stvarate kaos gdje god vas ima malo više? Policija radi svoj posao, ako ih je pustila Crna Gora, onda tako treba biti. Ako nije, opet će to Crna Gora da riješi, a ne civili da se "samoorganiziraju".

Deda Nole

pre 4 godine

Dve drzavice saradjuju u kontroli i suzbijanju kriminala u vrletima DJulica,da slucajno se nisu crnogorske ovce sa katuna ukljucile u nedozvoljenu trgovinu mleka,sira i kajmaka ili su se pobrinuli da konvoji marihuane,opijuma ima nesmetan protok "robe i usluga"u prenatrpanom saobracaju po crnogorskim katunima pa u nedostatku Milogoraca patrolu vrse Ramine elitne jedinice?Geenijalno samo sto su prevideli lokalne crnogorce koji to sigurno nece dozvoliti.

bajo

pre 4 godine

Црна Горо,јадна ли си ! Спасавај ко може одавде !

flamantes

pre 4 godine

Već godinama policije suśednih država imaju svoije patrole u Crnoj Gori (pa i Srbije). Vrlo je važna saradnja u sprijećavanju prekograničnog kriminala, izgleda je to najveći problem upravo ovim ''samoorganizovanim''.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija