• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2019

21:24

ZABRANILI JOJ KOMUNIKACIJU SA RODBINOM NA SAHRANI MAJKE, PA JOJ POZLILO! Šefica iz AFERE REKET ostaje u pritvoru!

Balkan

ZABRANILI JOJ KOMUNIKACIJU SA RODBINOM NA SAHRANI MAJKE, PA JOJ POZLILO! Šefica iz AFERE REKET ostaje u pritvoru!

Podeli vest

Šefica Specijalnog tužilaštva Severne Makedonije Katica Janeva kojoj je juče određen pritvor od 30 dana vraćena je u zatvor "Šutka" nakon što je prisustvovala sahrani majke.

Krivični sud u Skoplju, naime, juče je Janevoj odredio 30 dana pritvora zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj i ovlašćenja, ali joj je iz humanih razloga omogućeno da prisustvuje sahrani majke uz pratnju policije. 

 

PRITVOR ZA ŠEFICU SPECIJALNOG TUŽILAŠTVA! Trideset dana za osumnjičenu u slučaju "Reket"!



Kako prenose makedonski mediji, Janevoj je pozlilo tokom sahrane, a prema policijskim pravilima nije joj bila dozvoljena ni bliska komunikacija sa rodbinom.

Sud odbio žalbu, Janeva ostaje u pritvoru

Krivično veče Krivičnog suda u Skoplju danas je odbilo žalbu za ukidanje pritvora Janevoj.


Rešenje za oslobađanje od pritvora, prema zakonu o Specijalnom tužilaštvu u toj zemlji, morala bi da odobri upravo Janeva.

U objavljenim razgovorima na portalu italijanskog lista “Verita” između Bokija 13 i Kamčevog, čuje se i glas Janeve koja Kamčevu kaže da "ne brine i da će sve biti ok”.

Ukoliko bude pokrenuta optužba protiv nje, Janevoj preti kaznu zatvora od najmanje tri godine.

Janeva, Bojan Jovanovski i biznismen Zoran Milevski optuženi su u slučaju "Reket" za zloupotrebu službenog položaja, sticanje protivpravne materijalne koristi i iznudu milion i po evra od biznismena Jordana Kamčeva.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija