• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Vijesti

22.09.2019

22:43

"KU*VO, ZNAM GDE SPAVAŠ, UBIĆU TE"! Nemica došla na odmor u Crnu Goru, a onda je doživela HOROR!

Balkan

"KU*VO, ZNAM GDE SPAVAŠ, UBIĆU TE"! Nemica došla na odmor u Crnu Goru, a onda je doživela HOROR!

Podeli vest

Sudija za prekršaje u ulcinjskom Osnovnom sudu izrekao prvostepenu presudu Rožajcu, Mustafi Muriću (57) po kojoj će morati da plati 350 evra kazne zbog drskog ponašanja i izazivanja osećaja ugroženosti kod nemačke državljanke Jasmine Bodtlander (64), poreklom iz Trebinja

Nemica je protiv Murića istovremeno podnela i krivičnu prijavu ulcinjskom tužilaštvu nakon što ga je prijavila policiji nakon incidenta koji se dogodio 9. septembra u blizini jednog apartmana na Velikoj plaži. Navodno, Murić, koji nelegalno taksira, dovezao je tu iz Štoja.

Nezadovoljna vožnjom koja se, kako je ispričala, odužila više od 20 minuta, nije htela da plati 10 evra koliko joj je za uslugu tražio Murić.

- Za ovo što si me izvozao, nećeš dobiti ni cent - kazala je Nemica taksisti nakon što je izašla iz automobila.

Kada joj je povišenim tonom ponovo zatražio novac, Bodtlanderova mu je poručila da zove policiju: "Pa da vidimo ko je u pravu... Ti si svakako neregularan".

- Daj mi k***o deset evra - uzviknuo je tada Murić, piše u prijavi.

Navodi se da je potom otišao do gepeka, izvukao čekić i krenuo prema Bodtlanderovoj da se obračuna sa njom. Tada se umešala prijateljica E. B. koja je sprečila veći incident.

- K*******o, znam gde spavaš, naći ću te, ubiću te - povikao je Murić pre nego što je otišao, piše u prijavi.

Optuženi je pred sudijom negirao delo koje mu se stavlja na teret. Potvrdio je da je prevezao Bodtlanderovu do Velike plaže iz Štoja.

- Kada sam joj rekao da treba da mi plati 10 evra za vožnju, odgovorila mi je: "K***c ću da ti platim, teraj se u p***u materinu", izašla iz vozila i zalupila vratima. Pitao sam je što lupa, ona nije odgovorila i ja sam napustio lice mesta - ispričao je Murić sudiji.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maxmen

pre 4 godine

Ovakav odgovor nebi dalo dete ni od 10 godina u Crnoj gorici kao ovaj taksista. "Pitao sam je što lupa, ona nije odgovorila i ja sam napustio lice mesta - ispričao je Murić sudiji. "??????

Mik

pre 4 godine

Pa kad idete u crnu goru....ili hrvatsku....tako vam i treba

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija