• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jutarnji list

26.09.2019

13:45

JUGOSLOVENSKA PEVAČICA KOJU SMO OBOŽAVALI ŠOKIRALA: Silovana sam, evo zašto sam do sada ćutala o tome!

Balkan

JUGOSLOVENSKA PEVAČICA KOJU SMO OBOŽAVALI ŠOKIRALA: Silovana sam, evo zašto sam do sada ćutala o tome!

Podeli vest

Jedna od najvećih pop ikona 90-tih Tatjana Kameron, poznata kao kao Tajči otkrila je da je bila silovana u tinejdžerskim danima!

- Bila sam u tinejdžerskoj dobi, pre slave, dogodilo mi se silovanje, verovala sam da je to moja krivica. Nikome zbog toga nisam o tome htela da govorim. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće verovati da sam su oni krivi kada im se to dogodi - rekla je ona za "Jutarnji list".

Kako bi danas o tome mirno razgovarala, kaže da je bilo potrebno puno truda i rada na sebi.

- Puno psihoterapije, godine psihoterapije, duboka podsvest, dugo mi je trebalo da to iscelim.

Foto: Printscreen You Tube

Tajči je stekla veliku popularnost hitom "Hajde da ludujemo ove noći"

U intervjuu, govorila je i o tome koliko ju je pogodila očeva smrt.

- Tatina smrt me je jako pogodila, u fazi kad mi se počela razvijati ozbiljna depresija. Kad je tata umro, skroz sam, baš sam pukla. Dugo sam se lečila, šest, sedam godina - rekla je ona.

Inače, nekadašnja zvezda Jugoslavije pre nešto manje od dve godine proživela je porodičnu tragediju kada joj je umro muž Metju.

Tajči bila je u braku sa Metjuom punih 17 godina, a u braku su dobili tri sina, živeći u porodičnom domu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Metju je preminuo nakon teške borbe sa kancerom pluća, a njegovi poslednji dani života bili su jako teški.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija