• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba

04.10.2019

14:50

(FOTO)  TVRDILA DA JE BILA TRUDNA SA PEVAČEM IZ SRBIJE! Ko je FATALNA MISICA za kojom tragaju zbog UBISTVA UGOSTITELJA

Balkan

(FOTO) TVRDILA DA JE BILA TRUDNA SA PEVAČEM IZ SRBIJE! Ko je FATALNA MISICA za kojom tragaju zbog UBISTVA UGOSTITELJA

Podeli vest

Sunita Hindić-Bošnjaković, koja je u bekstvu, a dovodi se u vezu sa ubistvom mostarskog biznismena Nine I., svojevremeno se bavila manekenstvom, a po pisanju nekih sarajevskih medija, odnela je i titulu Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona

Zatim je odlučila da se oproba i kao pevačica. O njoj je u julu pisao jedan tabloid, a ona je taj tekst podelila na svom Fejsbuk profilu.

– Nastojaću da kvalitetom pesama i svoje interpretacije iza sebe ostavljam prepoznatljiv trag - rekla je Sunita i dodala:

- Ne obraćam pažnju na priče onih koji mi predlažu da zbacivanjem krpica na sebe skrenem pažnju javnosti. Nudili su mi i više od 1.000 evra da se fotografišem naga ili čak da zaigram u nekom erotskom ili porno filmu. Tako nešto mi ne treba. Ne zbog toga što ne bih imala šta pokazati već iz razloga što na takav način ne želim graditi svoju kaijeru. Novci bez obzira koliko brzo dođu tako se brzo i potroše. Ali ono zbog čega bih sutra morala hodati pognute glave ostalo bi za sva vremena – rekla je tada Sunita Hindić Bošnjaković.

 

 

Po pisanju Avaza, ona je za brojne tabloide izjavljivala je da je bila u drugom stanju sa jednim pevačem iz Srbije, te da ju je on navodio na prostituciju.

POTRAGA ZA FATALNOM PLAVUŠOM (29) zbog ubistva poznatog mostarskog ugostitelja (55)! Bosanska misica umešana u stravičan zločin?!

Mediji u Federaciji objavili su da, nakon što je jutros u "Vili Ivanković" u mestu Buna južno od Mostara pronađen mrtav vlasnik objekta Nino I. (55), policija traga za Sunitom Hindić-Bošnjaković (29).

Kako Avaz saznaje, Hidnić-Bošnjaković često je dolazila u objekat gde se zločin dogodio.

 

Hindić je poznata odranije po nasilničkom ponašanju. Za 1. maj je verbalno, a potom i fizički napala državljanina Hrvatske A. P. Nakon što su joj policajci tada uručili prekršajni nalog zasula ih je salvom pogrdnih reči.

U policijskoj evidenciji je zabeleženo da je pre toga pretukla i jednu djevojku iz Ljubuškog, piše Avaz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija