• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

05.10.2019

10:08

(HIT VIDEO) PUKLA BRUKA! HRVATSKA POLITIČARKA IZBLAMIRALA SVOJ NAROD ZA SVE PARE! Dubravka Šuica je profesorka engleskog, A KAD JE PROGOVORILA NA TOM JEZIKU, SVI SU SE ZACENILI OD SMEHA!

Balkan

(HIT VIDEO) PUKLA BRUKA! HRVATSKA POLITIČARKA IZBLAMIRALA SVOJ NAROD ZA SVE PARE! Dubravka Šuica je profesorka engleskog, A KAD JE PROGOVORILA NA TOM JEZIKU, SVI SU SE ZACENILI OD SMEHA!

Podeli vest

Dubravka Šuica, kandidatkinja Hrvatske za potpredsednicu Evropske komisije za demokratiju i demografiju, ponovo je u žiži tamošnje javnosti, ali ne zbog pitanja o poreklu imovine već zbog engleskog jezika

Naime, dok je saslušavana zbog brojnih pitanja u vezi sa imovinom, odgovarala je na engleskom, koji je, kako navode hrvatski mediji bio veoma iznenađujuće loš.

To ne bi bilo ništa čudno da Dubravka Šuica nije profesorka engleskog jezika koja je godinama radila u raznim školama.

Osim toga, Šuica je već godinama u Briselu, gde se svakodnevno suočava s govorom na engleskom jeziku.

Šuičin engleski nije nimalo bio tečan, govorila je isprekidano, zamuckivala i često tražila reči.

 

 

To je potpuno poražavajuće, prenosi Index.

Šuica je biografiju objavljenu na svojim zvaničnim stranicama ukrasila diplomom i svim radnim mestima na kojima je mladima prenosila svoje znanje.

 

 

Profesorka engleskog jezika i književnosti i nemačkog jezika postala je 1981. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. U biografiji spominje i pohađanje škole jezika na Univerzitetu u Bafalu.

Na posao nije dugo čekala. Iste godine kad je diplomirala, dobila je posao u Osnovnoj školi Lapad u Dubrovniku. Tamo je mlade engleskom i nemačkom jeziku podučavala do 1988. godine. Tada je te jezike predavala u Centru za vaspitanje i usmereno obrazovanje u Dubrovniku. Od 1990. do 1992. godine predavala je engleski i nemački u Umetničkoj školi Luke Sorkočevića. Onda je dve godine bila asistentkinja na Pomorskom fakultetu u Dubrovniku. Od 1994. do 2000. godine bila je profesorka na fakultetu u Dubrovniku.

Nakon toga postala je direktorka, a onda i gradonačelnica. Nakon što je postala gradonačelnica, njena politička karijera u HDZ doživela je vrtoglav uspon koji ju je doveo pred mesto potpredsednice Evropske komisije.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 4 godine

" Hrvati najgluplji narod na svetu u 2017 i 2018 g " !!!!!????

Mrki medo

pre 4 godine

Kad vidim vas i prvorodjenog tješim se.Samo nastavite živjeti u svojim lažima i mitovima.

Stojan

pre 4 godine

Ima veliki akcent i prevodila je sa srpskog na engleski pa je onda red reci pogresan a i nekad gubi na znacenju ali vidi se da zna dosta reci. Pa mozda je tamo vaznije nesto drugo sem znanja.

Smrad

pre 4 godine

Ona je podpresednica evropske komisije sa platom preko 20000 €. Pa sad ...

maks

pre 3 godine

Kao Hrvat, SRAMIM se ove spodobe da to nemogu opisati. OVAKO sam ja Engleski govorio u 8 razredu osnovne. Samo se pitam koliko je koštala ta njezina "diploma".

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija