• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com/informer.rs

08.10.2019

15:56

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO BiH! Narcis (25) ubio staricu i dvojicu prijatelja, osuđen na 20 godina! (VIDEO)

Balkan

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO BiH! Narcis (25) ubio staricu i dvojicu prijatelja, osuđen na 20 godina! (VIDEO)

Podeli vest

Narcis Mekić (25) osuđen je u Kantonalnom sudu u Novom Travniku na jedinstvenu kaznu od 20 godina zatvora zbog razbojništva u kojem je stradala Ankica Krstanović (75) i ubistva svojih prijatelja Denisa Seferovića (24) i Muhameda Meškina (23)

Almir Kurbegović je osuđen na godinu zatvora zbog pomoći u prikrivanju tragova posle ubistva. Iz Suda je navedeno i da presude nisu pravosnažne i optuženi imaju pravo žalbe Vrhovnom sudu FBiH.

Mekića je optužnica teretila da je prošle godine u noći sa 26. na 27. septembra sa Seferovićem i Meškinom u kući starice u Bugojnu izvršio razbojništvo, te joj tvrdim predmetom i nožem zadao povrede glave.

Kako se navodi u optužnici, zadao joj je 42 razderno-nagnječne rane i prskotine kože i tela. Iako ga je optužnica teretila da je u nameri da ima polni odnos sa staricom sa nje svukao donji deo pidžame i gaćice i imao odnos, on je presudom oslobođen optužbi za silovanje Krstanovićeve.

Iz njene kuće ukrao je 550 KM (275 evra), 250 evra, zlatnu ogrlicu i narukvicu, a starica je usled zadobijenih povreda preminula.

Mekić je terećen i da je istog dana nakon ovog razbojništva sa Seferovićem i Meškinom, u Ulici Kovačuša u Bugojnu izbo nožem i usmrtio Meškina u njegovoj kući nakon prepirke s njim.

"Zadao mu je povrede u predelu vitalnih delova tela usled kojih je M.M. trpeo znatne bolove i patnje, nakon čega ga je ostavio u kuhinji, dok se u susednoj sobi nalazio D.S. Prilikom napuštanja kuće, svestan da tim radnjama može prouzrokovati i smrt M.M. i D.S., izazvao je požar zapaljivim sredstvima na dva mesta unutar objekta", navodi se u optužnici.

TANDŽAROM UBIO MIGRANTA KOD BILEĆE! Video razvaljena vrata na kući, drama usledila kada je ušao i zatekao UŽAS... Telo sakrio u jamu, pa PRIZNAO UBISTVO!

Meškin je preminuo od udisanja ugljen-monoksida u kombinaciji sa gutanjem krvi zbog povreda, a Seferović je preminuo od akutnog trovanja ugljen-monoksidom.

Kurbegoviću je optužnica stavljala na teret da je 27. septembra 2018. Mekiću pomogao da prikrije tragove pustivši ga u stan, te da mu je dao čistu odeću i dozvolio da opere ruke.

OBDUKCIJA POKAZALA DA JE LANA BIJEDIĆ (19) MUČENA, PA BAČENA U REKU! Mobilni telefon krije TAJNU jezive smrti mlade studentkinje?!

Kada je na balkonu pronašao krvav nož sa plavom drškom oštrice dužine pet cm, kojeg je Mekić tu ostavio, svestan da je tim nožem počinjen zločin jer mu je priznao, uzeo je truleks krpu i obrisao nož, umotao i bacio u šaht koji se nalazi u blizini zgrade u Ulici Kulina Bana u Bugojnu, gde ga je i pronašla policija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija