• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

21.10.2019

08:28

OPSEDNUTA CRVENOM! Žena iz Bosne i Hercegovine NE MOŽE BEZ CRVENE BOJE! Udala se u venčanici ove boje, ide na sahrane U CRVENOM, A ČAK JOJ JE I NADGROBNI SPOMENIK U OVOJ NIJANSI! (FOTO/VIDEO)

Balkan

OPSEDNUTA CRVENOM! Žena iz Bosne i Hercegovine NE MOŽE BEZ CRVENE BOJE! Udala se u venčanici ove boje, ide na sahrane U CRVENOM, A ČAK JOJ JE I NADGROBNI SPOMENIK U OVOJ NIJANSI! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Zorica Rebernik (67) iz Breze u Bosni i Hercegovini već četiri decenije obučena je u crveno od glave do pete

Sve u njenoj kući, od otirača i metle, do zidova i šoljica za kafu, u crvenoj je boji, a sada je podigla i nadgrobni spomenik za sebe i supruga Zorana, za koga se udala u crvenoj venčanici, od specijalnog crvenog granita uvezenog iz Indije.

Učiteljica u penziji živi u crvenoj kući. Ona i Zoran jedu iz crvenih tanjira, piju iz crvenih čaša I spavaju u crvenoj posteljini. Čak joj je i kosa ofarbana u crveno.

- Kada sam napunila 18 ili 19 godina dobila sam snažnu želju da nosim crveno- rekla je Zorica za Rojters.

Odeća crvene boje joj, kako kaže, daje osećaj snage i moći.

Opsesija crvenom bojom Zoricu je učinila prepoznatljivom i svojevrsnom urbanom ikonom u gradu Breze nadomak Tuzle.

- Svi me znaju. Čim me ljudi vide nude mi različite crvene stvari- kazala je Zorica, dodajući da bi odbila svaki poklon koji nije crvene boje, bez obzira koliko je vredan.

ZAŠTO SE PALE SVEĆE U BOJI: Koju izabrati za ispunjenje želje?

Čak i na sahrane ide obučena u crveno. A jedini problem koji ima jeste taj što njen suprug ne primećuje kada obuče nešto novo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija