• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2019

14:22

DAVAO PARE I PREDSEDNIKU CRNOGORSKE SKUPŠTINE! Knežević: Imam snimak i objaviću sve dokaze o Ivanu Brajoviću!

Balkan

DAVAO PARE I PREDSEDNIKU CRNOGORSKE SKUPŠTINE! Knežević: Imam snimak i objaviću sve dokaze o Ivanu Brajoviću!

Podeli vest

Odbegli biznismen i predsednik Atlas Grupe, Duško Knežević, kojeg Crna Gora potražuje zbog niza zloupotrebe službenog položaja, tvrdi da poseduje snimak sastanka sa aktuelnim predsednikom crnogorske skupštine, Ivanom Brajovićem, na kojem su razgovarali o uslovima finansijske donacije za njegovu partiju

Knežević je za podgoričke Vijesti rekao da poseduje prepisku sa Brajovićem, iz koje se navodno vidi da su taj susret dogovorili u restoranu Elit u Podgorici, 21. avgusta prošle godine, te da je snimio ceo sastanak.

 

 


Oni su se, kako navodi, sastali kada je isticalo oročenje depozita od tri miliona evra preduzeća Aerodromi u Atlas banci.

- Sa ovog sastanka posedujem audio snimak pregovora i finansijskih uslova donacije za njegovu partiju- tvrdi Knežević i dodaje da je, između ostalih, i Brajoviću davao novac.

Brajović je ranije bio funkcioner Socijaldemokratske partije Ranka Krivokapića, koja je sada u opoziciji, a nakon što ju je napustio, osnovao je svoju stranku Socijaldemokrate Crne Gore.
 

 

 

 

 


Knežević je juče saopštio da je sa Brajovićem dogovarao da Aerodromi novac deponuju u Atlas banci i da je sa njim prošle godine dogovorio da se ugovor o depozitu produži.

- Tada smo o tome razgovarali, jer je banci stigao zahtev direktora Aerodroma Danila Orlandića da im se vrati depozit, što je bilo suprotno dogovoru sa Brajovićem, partijskim šefom Orlandića- navodi Knežević.

On tvrdi da ima dokaze o ulozi Brajovića u tom poslu, zbog kojeg je podignuta optužnica protiv rukovodioca u Atlas banci.

Knežević je ranije rekao da je Brajović jedan od čelnika vlasti kojima je direktno davao novac, da bi kompanije iz Atlas grupe mogle nesmetano da posluju, kao i da mu je omogućio da Atlas banci vrati dug od preko 100.000 evra tako što je prodao plac u Bjelopavlićima po 10 puta većoj ceni od tržišne.

- Ja sam mu u stvari oprostio dug jer sam mu na taj način suštinski dao pare da pokrije dug- tvrdi Knežević i najavljuje da će u "pogodnom trenutku objaviti sve dokaze o Brajoviću”.

 

 

NJEGOVA OSVETA JE BRUTALNA! SPASIĆE TE MILO, TI SI NJEGOV ČOVEK! Knežević pustio još jedan snimak o MITU U CRNOGORSKOM TUŽILAŠTVU! (VIDEO/AUDIO)


Brajović je prošle nedelje, odgovarajući na pitanje kakve dokaze može da ponudi kao potvrdu da nije uzimao novac od Kneževića, kazao da je o svemu tome još davno saopštio sve što je mislio da saopšti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija