• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

22.10.2019

16:21

KUMA LJUBAVNICA KRIJE TAJNU! Muž joj umro u januaru, a evo kako je izgledala pre nego što je nestala! NEPREPOZNATLJIVA!

Balkan

KUMA LJUBAVNICA KRIJE TAJNU! Muž joj umro u januaru, a evo kako je izgledala pre nego što je nestala! NEPREPOZNATLJIVA!

Podeli vest

Mirjana Vidaković (43), čiji je nestanak pre mesec dana prijavio njen kum i ljubavnik Miro Bojanić (55), koji se zatim obesio, pronađena je u nedelju u jednom šipražju kod Prnjavora

Mirjana Vidaković (43) iz Dervente, čiji je nestanak pre mesec dana prijavio njen kum i ljubavnik Miro Bojanić (55), koji se ubrzo nakon toga obesio, pronađena je u nedelju kod jezera na području Prnjavora! Slučajno su je pronašli lovci u jednom šipražju, gde je sedela izgladnela i u teškom psihičkom stanju!
 

Život


Miro je pred ženom stavio omču oko vrata i kazao: "Je*eš takav život", a onda se obesio

I dalje je prava misterija zašto je Mirjana pre više od mesec dana otišla u šumu i zbog čega se Miro ubio.

Muž joj umro u januaru
Mediji iz Republike Srpske preneli su da je Vidakovićeva zbrinuta u bolnici u Banjaluci. Nakon što se oporavi, očekuje se i da otkrije sve detalje njenog nestanka i bizarne ljubavne veze sa svojim venčanim kumom.


Mirjana je, naime, u januaru ostala udovica, a zatim je započela ljubavnu vezu sa venčanim kumom, koji je oženjen, ali nema decu. Meštani Dervente kazali su medijima u Republici Srpskoj da su svi u tom mestu znali da su Mirjana i Miro postali ljubavnici, ali ih je sve iznenadilo kada je on 21. septembra otišao u policiju i prijavio njen nestanak. Navodno, Miro je ispričao policajcima da je poslednji put video Mirjanu desetak dana ranije i da ne zna ništa o njoj.

NA POMOLU REŠENJE MISTERIJE Kuma-ljubavnica nađena u ŠIBLJU kod Prnjavora, lovci zatekli ŠOKANTAN PRIZOR


Zatim je dve nedelje kasnije usledio novi šok. Miro je 3. oktobra digao ruku na sebe naočigled svoje supruge, koja ga je uzalud odgovarala od samoubistva! Stavio je omču oko vrata i kazao: "Je*eš takav život", a onda se obesio.

Foto: facebook


Pošto nije ostavio oproštajno pismo, a ni Mirova supruga nije znala zašto se on ubio, Derventom su počele da kolaju razne priče o njemu i Mirjani, koja se tada vodila kao nestala.
- Javna je tajna da su kumovi bili švaleri. Cela Derventa je to znala, pa i Mirova žena. Zašto se ubio? Pa sigurno se nije obesio jer mu je čista savest - ispričao je jedan meštanin za tamošnje medije, očigledno aludirajući da je Miro ubio Mirjanu, pa je rešio da i sebi oduzme život.

KUMA LJUBAVNICA MESEC DANA PILA SAMO VODU I JELA OVU BILJKU! Dramatični detalji nestanka Mirjane Vidaković koju su PRONAŠLI LOVCI!

Možda ga pekla savest


Jedan od razloga za Mirovo samoubistvo komšije su videle i u činjenici da je Bojanić, nakon što se vratio iz Austrije, gde je godinama radio, počeo mnogo da pije. Oni su ubeđeni da je Mira mučila savest što je otpočeo ljubavnu vezu sa kumom i da nije to mogao sebi da oprosti.
Šta je tačan motiv samoubistva znao je samo on, a tajnu je odneo sa sobom u grob.

Da li će Mirjana moći da rasvetli ovaj slučaj, o kom priča ceo region, ostaje da se vidi. U policiji RS kažu da je njeno zdravstveno stanje teško ali stabilno i da će ona biti saslušana kad se oporavi.
- Veruje se da će ona tada dati odgovore koji će razjasniti mnoga pitanja. Između ostalog, očekuje se da objasni zašto je polovinom septembra otišla u šumu i šta je radila do trenutka kada su je pronašli lovci - kažu u policiji Republike Srpske. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija