• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts.rs

22.10.2019

12:43

MILOGORSKA BRUKA! Milova jurišnica Mirna Nikčević KOJA JE HTELA DA SPALJUJE SRBE U CRKVI - KAŽNJENA NOVČANO!

Balkan

MILOGORSKA BRUKA! Milova jurišnica Mirna Nikčević KOJA JE HTELA DA SPALJUJE SRBE U CRKVI - KAŽNJENA NOVČANO!

Podeli vest

Bivša službenica crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova Mirna Nikčević proglašena je krivom i novčano je kažnjena zbog vređanja verskih osećanja Irene Tatar, ugrožavanja javnog reda i mira i ugrožavanja lične bezbednosti

Nikčevićeva je za portal Analitika potvrdila da je kažnjena novčano, i da će tačnu cifru znati kada dobije presudu.

KRVOLOČNA MILOGORKA! Savetnica crnogorskog ambasadora bi da SPALJUJE SRPSKE CRKVE I SVEŠTENIKE!

Kako kaže, prilikom suđenja njena odbrana nije uzeta u obzir i da će ukoliko u roku od godinu dana ne plati kaznu, odležati u zatvoru osam dana.

- Obzirom da više nemam redovna primanja, ali i potpuno odsustvo pokušaja da se 'slučaj' sagleda objektivno, smatram ponižavajućim da novcem plaćam lečenje duševnih bolova 'ugrožene Srpkinje'. Rekla sam sudiji da biram zatvor, pa taman neka se i to desi u mojoj voljenoj domovini - napisala je Nikčevićeva na svom Fejsbuku.

(FOTO) OVA NI ZA BOGA, NI ZA SRAM NE ZNA! MILOVA SAVETNICA UDARILA NA MITROPOLITA AMFILOHIJA! Mirna na Fejsbuku objavila UZASNU FOTOGRAFIJU!

Nikčevićeva, koja je bila savetnica crnogorskog ambasadora u Istanbulu u junu ove godine napisala je na svom Fejsbuku da bi spalila hram SPC i "sva goveda tamo", nakon čega je suspendovana sa posla i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija