• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.10.2019

12:41

ZAPLENJENA DROGA VREDNA DVA MILIONA EVRA U BIH! Skank krijumčarili iz Albanije i Crne Gore da bi ga PRODAVALI U EVROPSKOJ UNIJI!

Balkan

ZAPLENJENA DROGA VREDNA DVA MILIONA EVRA U BIH! Skank krijumčarili iz Albanije i Crne Gore da bi ga PRODAVALI U EVROPSKOJ UNIJI!

Podeli vest

Oko pola tone droge skank, otkriveno i zaplenjeno kod Čapljine, vredi oko dva miliona evra, saopštilo je Tužilaštvo BiH

Kako se ističe, akcija kodnog naziva "Tebra" rezultat je ranijih istražnih aktivnosti Tužilaštva Bosne i Hercegovine i partnerskih agencija kao što je SIPA čiji su službenici i izveli akciju.



Reč je o aktivnostima otkrivanja i razbijanja međunarodnih krijumčarskih lanaca, koji vrše krijumčarenje opojne droge sa područja Albanije, preko Crne Gore, u Bosnu i Hercegovinu. Drogu potom krijumčare prema Hrvatskoj i drugim zemljama EU, prenosi Klix.

- Vrednost zaplenjene opojne droge na ilegalnom narko-tržištu u zemljama EU, dostiže iznos veći od dva miliona evra. Ovo je jedna u nizu zaplena opojne droge marihuana skank u količinama od više stotina kilograma u proteklih nešto više od godinu dana- saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

NARKO BOS PAO SA GOMILOM DROGE! Veliko hapšenje u Splitu!


Akcija SIPA "Tebra" i danas se nastavlja pretresima na području Čapljine, a u toku je potraga za dve osobe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija