• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

25.10.2019

15:43

KAKAV PREOKRET! PONIŽENI MAKEDONCI ZAVALILI ŠAMARČINU EVROPI! PENDAROVSKI UCENIO EU: Upotreba imena 'SEVERNA MAKEDONIJA' na čekanju dok ne počnu PREGOVORI!

Balkan

KAKAV PREOKRET! PONIŽENI MAKEDONCI ZAVALILI ŠAMARČINU EVROPI! PENDAROVSKI UCENIO EU: Upotreba imena 'SEVERNA MAKEDONIJA' na čekanju dok ne počnu PREGOVORI!

Podeli vest

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski rekao je da će upotreba novog imena te zemlje biti na čekanju sve dok ne započnu pregovori sa Evropskom unijom, prenosi portal Plusinfo

Predsednik Pendarovski objašnjava da ono što će biti na čekanju sve dok ne započnu pristupni pregovori sa EU je deo Prespanskog sporazuma koji se odnosi na unutrašnju i spoljnu komunikaciju i upotrebu novog imena države.

Ali, on takođe dodaje da će Severna Makedonija za nekoliko meseci postati članica NATO, te da je to zahvaljujući postižanju Prespanskog sporazuma.

DA LI SU ZEMLJE BALKANA DOBILE JASNU PORUKU - NISTE DOBRODOŠLI! Proširenje Evropske unije pod velikim znakom pitanja!

"Prespanski sporazum je bio glavni razlog zašto su države članice NATO odobrile naše učlanjenje. Ako ne u novembru ili decembru, onda ćemo sigurno u prva četiri meseca u 2020. postati punopravna članica Alijanse i to je direktan proizvod Prespanskog sporazuma", rekao je Pendarovski u intervjuu za grčku televiziju Alfa.

Komentarišući odluku evropskih lidera o odlaganju početka pristupnih pregovora sa Severnom Makedonijom i Albanijom, Pendarovski je rekao da je to bio pravi šok za sve, ne samo za njega i građane, već i za celu političku elitu u toj zemlji.

SRBIJO, NE VERUJ EVROPI! MAKEDONCI SU PRISTALI NA SVE I DOBILI SU... ŠIPAK! Evropska unija brutalno ponizila Skoplje i poslala poruku zemljama Balkana!

On je dodao da su se svi politički lideri, bez obzira da li su iz redova vlasti ili opozicije, saglasili oko toga da je Severna Makedonija isporučila sve što je bilo zahtevano, te da je EU odjednom rekla da ta zemlja nije spremna"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mrki

pre 4 godine

Nikome oni nisu zadali samarcinu osim sami sebe jer su se ponizili a EU ne bi gledali jos sto god bez obzira na promenu imena jer im je samo Bugarska postavila par uslova od jezika pa do svsga ostalog. EU ih ne zeli jer ce tamo biti sledeci rat koji ce napraviti Amerika pa ne zele da uvestvuju u tome. Zaev gubi izbore a oni koji dodju posle njega ce pokusati da vrate ime i xa pistave Albance na svoje mesto a to je automatski oruzana pobuba uz podrsku Amerike.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Penderovski ili Pederovski, politika ista...

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija