• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2019

18:25

KAPETAN DRAGAN OSTAJE U ZATVORU! Ustaše nemaju milostii prema Kepu!

Balkan

KAPETAN DRAGAN OSTAJE U ZATVORU! Ustaše nemaju milostii prema Kepu!

Podeli vest

Vrhovni sud Hrvatske odbio je žalbu Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao kapetan Dragan, a protiv rešenja Županijskog suda u Varaždinu o odbijanju njegovog predloga za uslovni otpust sa izdržavanja kazne

U obrazloženju Vrhovni sud je naveo da žalba nije osnovana zbog čega će kapetan Dragan nastaviti da izudržava zatvorsku kaznu, prenosi HRT.

Kako se navodi, bitne odredbe krivičnog postupka na koje je ukazao podnosilac žalbe nisu ostvarene, zbog čega je njegova žalba neosnovana.

AKO NE UĐEMO U EU, ONDA NEMA NI SEVERNE MAKEDONIJE! Zaev izgubio živce, PRETI UKIDANJEM PRESPANSKOG SPORAZUMA!

Dragan Vasiljković je pravosnažno osuđen na 13,5 godina zatvora zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tokom ratova 90-ih, a budući da mu je u vreme izdržavanja kazne uračunato ono provedeno u ekstradicionom zatvoru u Australiji od osam godina i devet meseci i u istražnom zatvoru u Hrvatskoj, do sada je u zatvoru proveo 13 godina.

Kazna bi trebalo da mu istekne u martu 2020. godine.

Ovo je bio drugi zahtev za uslovno puštanje Dragana Vasiljkovića, a prvi je odbijen u novembru prošle godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija