• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/BBC na srpskom

05.11.2019

11:16

(VIDEO) MEDVED UŠAO U SPA CENTAR U SOPOTU i nastao je HIT snimak o kojem svi pričaju!

Balkan

(VIDEO) MEDVED UŠAO U SPA CENTAR U SOPOTU i nastao je HIT snimak o kojem svi pričaju!

Podeli vest

Pre petnaestak dana u bugarskom gradu Sopotu pojavio se medved i uplašio meštane

Medved, tačnije ženka prošetala se oko kuća u ovom gradu, ali je i načinila priličnu štetu.

U potrazi za hranom uništila je košnice i napravila dar- mar na imanjima oko kuća, zbog čega je od nadležnih zatražena dozvola da se mečka usmrti. To je i učinjeno, ali su još tada stručnjaci upozorili da to verovatno nije jedini medved koji je sišao sa planine u grad, javila je tada bugarska TV Nova.

 

 

I pre dva dana usledio je novi šok. Gosti jednog hotela i spa centra u Sopotu bili su zaprepašćeni kada su na snimku nadzornih kamera ugledali medveda, koji se, ni manje, ni više, brčkao u bazenu! Prethodno je, u potrazi za hranom, prošetao hotelom i dvorište, i jeo cveće.

Ni zatvorena vrata spa centra nisu bili nikakva prepreka za "ljubitelja noćnog plivanja" da ušeta i brčne se. 

Zaposleni u hotelu u Sopotu nisu bili ni svesni šta se dešavalo tokom noći u njihovom spa centru dok nisu pogledali snimke nadzornih kamera.

 

 

Dvogodišnji medved koji je noć proveo brčkajući se u bazenu i istražujući dvorište hotela, dobio je nadomak Svimi, od engleske reči swim (plivati).

Svimijev snimak, koji su zaposleni objavili na društvenim mrežama, podeljen je nebrojeno puta.

Za sedam dana, skoro deset hiljada ljudi je potpisalo onlajn peticiju zahtevajući od nadležnog Ministarstva poljoprivrede da Svimi ne bude upucan zbog upada na privatni posed i ugrožavanja bezbednosti, što je bio sučaj sa prethodnom mečkom.

EVO ŠTA JE ZABRINUTA MAJKA! Popela se na drvo da spasi svoje dete, a onda se desilo OVO! (VIDEO)

Iz Ministarstva za poljoprivredu i šume Bugarske saopšteno je da je Svimi, za sada, bezbedan i da će specijalna komisija odlučiti o tome gde će biti njegov novi dom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Eto Vam sade, pa vozite... - "MECKU"...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija