• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jutarnji list

25.11.2019

11:29

NAMAMILI SU ZORICU U AUTOMOBIL, a ono što se posle desilo NATERALO JE JEZU U KOSTI SVIMA!

Balkan

NAMAMILI SU ZORICU U AUTOMOBIL, a ono što se posle desilo NATERALO JE JEZU U KOSTI SVIMA!

Podeli vest

Zorica Fadljević (47) nestala je 18. novembra i policija od tada pokušava da reši misteriju njenog nestanka i smrti.

Kako prenose hrvatski mediji, njeno telo još nije nađeno, ali je policija uhapsila dvoje ljudi koji su je poslednji videli.

- Sumnja se da su njih dvoje po prethodnom dogovoru došli u Slavonski Brod gde se žena (60) sastala sa Zoricom. Potom su otišle do parkiranog automobila gde ih je čekao muškarac (62). Zatim su se zajedno s Zoricom, s ciljem da je ubiju, vozilom uputili na neutvrđeno mesto na kojem su na neutvrđen način usmrtili ženu - saopštili su nadležni.

Foto: MUP hrvatske

 

Porodica nestale Zorice je u šoku, jer su motivi njenog nestanka svima bili nejasni.

Zorica je zadnji put viđena kobnog dana oko 17 sati. Bila je u Štamparevoj ulici u Slavonskom Brodu. 

- Ne znam što da vam kažem. Ne želim ništa da komentarišem. Čekamo kraj istrage, da policija obavi posao. Dosta je informacija rekla-kazala i ne znamo u šta da verujemo - rekao je kratko za Jutarnji list sin nesretne Zorice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija