• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

02.12.2019

10:35

RAJKO (21) JE IZNENADA UMRO U SPUŽU, otac sumnja da je UBIJEN: Ne verujem u priču o prirodnoj smrti!

Balkan

RAJKO (21) JE IZNENADA UMRO U SPUŽU, otac sumnja da je UBIJEN: Ne verujem u priču o prirodnoj smrti!

Podeli vest

Iznenadna smrt Podgoričanina Rajka Peruničića (21), koji je pod zasad nerazjašnjenim okolnostima 30. novembra preminuo u Ustanovi za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, gde se obreo tri dana pre, izazvala je nevericu u njegovoj porodici i među prijateljima

- Peruničić se nalazio u Zatvoru za kratke kazne, a u Kliničkom centru je preminuo u kasnim prepodnevnim satima, pa je naložena obdukcija čiji rezultati još nisu obelodanjeni. Od privođenja na izdržavanje kazne su ga tretirali zatvorski lekari, a o njegovoj smrti je obaveštena i Uprava policije Odeljenja bezbednosti u Danilovgradu - saopšteno je iz UIKS "Spuž" povodom smrti mladića koji je ranije hapšen zbog maltretiranja profesorke iz Podgorice i dečaka romske nacionalnosti...

DRAMA U SPUŽU! KUVARICU NAPAO ZATVORENIK IZ SAMICE! Prišla da mu da hranu, pa nastao haos! Hitno prebačena u Klinički centar!

UPUCAN U GLAVU! Čovek Luke Bojovića likvidiran pred ženom i ćerkicom (2)!

Otac zlosrećnog mladića Predrag Peruničić kaže da je njegov sin u Klinički centar Crne Gore - po informacijama iz te zdravstvene ustanove - doveden bez znakova života.

- Ne verujem u priču o prirodnoj smrti, još manje u verziju po kojoj se moj sin sam otrovao, jer on nikada ne bi digao ruku na sebe. Uostalom, da je tako hteo, ne bi čekao da dospe iza rešetaka. Ako je u pitanju trovanje, kao što to mediji prenose, onda sam uveren da neko drugi stoji iza toga - ističe Predrag i navodi da ga sada još više čudi to što mu nisu dozvolili da vidi sina, koji ga je pozvao da mu donese neke stvari posle iznenadnog hapšenja, pa je on otišao u Spuž.

Porodica sumnja da je Rajko preminuo od posledica eventualnog udarca, jer je ranije u saobraćajnoj nesreći zadobio tešku povredu glave.

Obdukcioni nalaz o uzrocima Rajkove smrti će tužilaštvu biti dostavljen tek za dvadesetak dana, a mladi Peruničić će biti sahranjen sutra, na seoskom groblju Borova, u okolini Pljevalja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija