• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.12.2019

09:48

DODIKOVA OŠTRA PORUKA! BiH je NIKAKVA ZEMLJA, odričemo je se, RS JE FORMIRANA DA BUDE NEZAVISNA

Balkan

DODIKOVA OŠTRA PORUKA! BiH je NIKAKVA ZEMLJA, odričemo je se, RS JE FORMIRANA DA BUDE NEZAVISNA

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je ono što je najgore u BiH pokušaj da se ljudima nameće mišljenje, i istakao da Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH

- Ona kada je formirana, formirana je da bude nezavisna država. Ona je tu svoju nezavisnost branila u toku rata i kroz Dejtonski sporazum, imajući u vidu da su 1992. godine velike sile, kao što je Amerika, priznale Republiku Srpsku. Mi smo naučili da bez države, nema slobode- istakao je Dodik u emisiji "Ćirilica".

On je takođe ocenio da su Srbi skloni da budu istorijski naivni i da prave istorijske greške, kao i da donesu odluke koje ih kasnije koštaju mnogo.

BOSNA I HERCEGOVINA JE NEUSPEŠAN EKSPERIMENT ZAPADNE POLITIKE! Dodik: Za razliku od Rusije, Amerikanci su pokušali da UKINU REPUBLIKU SRPSKU!

Po njegovom mišljenju, BiH ostaje problem i tu nema pomirenja. On je, takođe, ocenio da muslimani (Bošnjaci) žele celu zemlju za sebe, te da se pokušava da se nametne da su Srbi krivi za sve.

- Zato je BiH nikakva zemlja, mi se od nje na neki način odričemo u nekom smislu, nju muslimani svojataju. Muslimani efektivno kontrolišu 25 odsto teritorije i to mogu da kažu da je njihovo- rekao je Dodik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ronhil

pre 4 godine

E moj mile da je svet hteo rs nezavisnu priznali bi je 95,a ti te svoje jeftine političke pojene mačku

srb

pre 4 godine

G. Mile sredi prvo RS koja je em mala em bogata em skoro pa samo dovoljna i to je lak posao samo stani na vrat korupciji na svim nivoima a za tzv. BiH ce mo onda lako

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija