• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.12.2019

14:46

JOSIPOVIĆ RASPALIO PO KOLINDI: Pogubila se, bruka i sebe i Hrvatsku, ŠKORO JE ZA NJU TV U BOJI!

Balkan

JOSIPOVIĆ RASPALIO PO KOLINDI: Pogubila se, bruka i sebe i Hrvatsku, ŠKORO JE ZA NJU TV U BOJI!

Podeli vest

Ivo Josipović, koji je pre pet godina izgubio predsedničke izbore sa samo 32.000 glasova od aktuelne predsednice Kolinde i kandidatkinje za još jedan mandat na Pantovčaku Kolinde Grabar Kitarović, za svoju naslednicu kaže da "sramoti državu i samu sebe", te da je jedan od njenih protivkandidata, Miroslav Škoro, za nju "televizor u boji"

"Ona i danas priča i maše nekom knjižicom kao programom, znači nema neki suštinski program. Nisam tada imao ni podršku svoje stranke za promene, a ni medije to nije previše zanimalo. Bio sam im dosadan, a ona je zabavljala", rekao je Josipović u razgovoru za RTL Direkt.

Uspoređujući Grabar-Kitarović pre pet godina i danas, Josipović kaže da se aktuelna predsednica pogubila.

"Sve što radi je sramoćenje nje same i države. Jeste li ikad videli predsednika da, u onakvom stanju kao ona u Kninu, nastupa na jednoj od najvažnijih državnih proslava. Šalje poruke kakve šalje, da se vezuje za osuđene ratne zločine... Nije bitno kako peva, kontekst je bitan, onaj u kojemu ona sramoti državu", smatra bivši hrvatski predsednik.

KOLINDA DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU! Na nezgodnom i uskom putu naleteli su na dva automobila... Evo kako je prošla predsednica Hrvatske!

Slaže se da je u inostranstvu predsednica prepoznatljiva, ali i kaže da prepoznatljivost nije uvek pozitivna.

"Bila bi još prepoznatljiva da je dubila na glavi. U kontaktu sam s ljudima iz međunarodne politike i da, ona je simpatična u kontekstu feštanja, ali o njoj kao državnici malo ko misli dobro", rekao je.

O predsedničkom kandidatu Miroslavu Škkoru kaže da je "ozbiljan kandidat, intelektualac, talentovani muzičar", ali, kako kaže, sasvim sigurno je da ije njegov navijač u kampanji.

Za izjavu predsednika parlamenta Gordana Jandrokovića da je Škoro kompanjom sa njim i nekadašnjim predsednikom Stepanom Mesićem, Jospović ponavlja da nije na toj strani i da je reč o "malom primitivnom triku".

"Kažem, nisam na toj strani, ali u poređenju dva kandidata desnice, Škoro je za Grabar-Kitarović televizor u boji", rekao je Josipović u RTL Direktu.

O predsedničkom kandidatu Zoranu Milanović kaže da je jaka ličnost i da je, ako uđe u drugi krug, svejedno s kim će se boriti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59