• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2019

17:15

PREMINUO POLICAJAC UPUCAN U IGALU! Užas u Crnoj Gori, UHAPŠENE TRI OSOBE SA KOSOVA!

Balkan

PREMINUO POLICAJAC UPUCAN U IGALU! Užas u Crnoj Gori, UHAPŠENE TRI OSOBE SA KOSOVA!

Podeli vest

Službenik granične policije M.L. preminuo je od posledica ranjavanja nakon pucnjave koja se dogodila u centru Igala danas oko 14 časova. On je podlegao povredama nakon što je operisan u risanskoj bolnici, saopšteno je "Vijestima" iz vrha Uprave policije

Navodi se da je danas oko 14,45 časova u ulici Sava Ilića u Igalu, prilikom radnje privođenja tri lica koja nisu kod sebe imala lična dokumenta.

Jedan od njih, prilikom lišenja slobode, muškarac starosti oko 45 godina je potegao pištolj i uperio ga u policijske službenike izgovarajući pritom prijeteće riječi.

Tada je došlo do razmene vatre u kojoj je napadač od strane policijskih službenika pogođen iz vatrenog oružja i onesposobljen, dok su druga dva lica, muškarac starosti oko 50 godina i ženska osoba starosti oko 70 godina takođe savladani.

Nakon ranjavanja policajca napadači su pobegli, ali su oko 17 sati uhapšeni u Sutorinskom polju.

TRAGEDIJA U CRNOJ GORI! Automobil probio bankinu i survao se u provaliju, USMRTIVŠI DVE OSOBE!

Kada ih je policija pronašla i opkolila osumnjičeni za ranjavanje policajca ponovo je potegao pištolj. Ranjen je u ruku u razmeni vatre. Inspektori su tada uhapsili njega, još jednog muškarca i žensku osobu koja je sa njima bila u društvu.

Iz Uprave policije kazali su da rade na identifikaciji troje uhapšenih. Ranije danas iz te institucije zvanično su saopštili da je njihov kolega ranjen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija