• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2019

23:20

SAD IM SMETA I LEPA BRENA! Hrvati potpuno poludeli, TRAŽE DA SE UTVRDI DA LI JE UČESTVOVALA U RATU!

Balkan

SAD IM SMETA I LEPA BRENA! Hrvati potpuno poludeli, TRAŽE DA SE UTVRDI DA LI JE UČESTVOVALA U RATU!

Podeli vest

Povodom koncerta Lepe Brene u Zagrebu, četvorica penzionisanih hrvatskih vojnih generala zatražila su danas od državnih organa da preduzmu mere po kojima će se za svaku javnu osobu, pa bila to srpska pevačica ili pak najviši srpski zvaničnici, utvrditi jesu li učestvovali i u kojem obliku u, kako navode, agresiji na Hrvatsku

Pod naslovom "Nacionalna sramota u hrvatskome glavnom gradu", Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić i Mile Ćuk u nedelju su u saopštenju za javnost naveli kako su se na koncertu vijorile jugoslovenske zastave sa zvezdom petokrakom, pod kojom su, kako tvrde, počinjeni nebrojeni zločini nad hrvatskim narodom, i zapitali se "je li moguće da je društveno prihvatljivo i da nije kažnjivo mahati zločinačkim zastavama usred glavnog grada suverene i međunarodno priznate države", prenosi Hina.

- U Zagrebu se 14. i 15. decembra 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske. Fahreta Jahić Živojinović, poznatija kao Lepa Brena održala je u zagrebačkoj Areni koncert u kojem je bacila u trans obožavatelje njenog lika i ''dela''. Je li to ista ona Lepa Brena, koja se ''naslikavala'' u Brčkom za vreme velikosrpske agresije u maskirnoj uniformi neprijateljskih formacija koje su jurišale na Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, razarale gradove i sela, ubijale nevine ljude - upitali su penzionisani generali i dodali kako "sudeći po ikonografiji u dvorani, zasigurno jest".

TO JE PREDSEDNICA KOJU BI SVAKI MUŠKARAC POŽELEO... "Kolinda" osvanula U MINIJATURNOM BIKINIJU, a onda je nastao haos! (FOTO)


Upitali su da li je "slučajno da se ovo vređanje i sramoćenje odvija u Adventu, u Zagrebu i nedelju dana pre izbora za predsednika Republike Hrvatske".

- Ko je odgovoran za ovu blamažu usred hrvatskog glavnog grada? Ko se to igra s našim nacionalnim dostojanstvom? Ko izlaže ruglu našu teško stečenu državu - pitanja su koja su penzionisani vojni generali postavili u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

"Боже, када ће се Хрвати ослободити колективног лудила"...? Бог је ... - заплакао...

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Svetska zdravstvena organizacija treba hitno da u registar opasnih psihičkih bolesti upiše bolest koju sam, zbog nedostatka zvaničnog naziva, nazvala: hrvatitis.

Smrad

pre 4 godine

Pošto je imala dva rasprodana koncerta u ZG očigledno da im ne smeta

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija