• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba/informer.rs

19.12.2019

12:26

SVI SU SE DIGLI DA POMOGNU ENI, A SADA JE USLEDIO PREOKRET! Da li je priča o gladnoj devojčici iz Gračanice ZLOUPOTREBLJENA?!

Balkan

SVI SU SE DIGLI DA POMOGNU ENI, A SADA JE USLEDIO PREOKRET! Da li je priča o gladnoj devojčici iz Gračanice ZLOUPOTREBLJENA?!

Podeli vest

Ceo region ujedinio se u želji da pomogne nakon objave potresne priče devojčice iz Gračanice i njene bake Havke Huskić

Brojni građani iz BiH, regiona i dijaspore reagovali su u velikom broju kako bi pomogli malenoj Eni, ali čini se da je cela priča prevara.

Kako su saopštili iz humanitarne organizacije ''Pomozi.ba'', reč je o "klasičnoj prevari i zloupotrebi deteta".

MILICI (20) JE DEČKO RASPORIO STOMAK I OSTAVIO JE DA UMRE PORED AUTA! Posle krvavog pira otišao do drveta i presudio sebi!

Na svojoj Fejsbuk stranici objavili su kako su povukli uplatu za pomoć ovoj porodici.

- Na videu možete videti spornu porodicu iz Gračanice koja je pre dve godine dobila izuzetno vrednu donaciju putem emisije ''Život na čekanju'', dok na videu koji smo jutros podelili od Nove TV uopšte nema tih stvari. Jutros smo pod velikim pritiskom ljudi koji su od nas tražili da im se pomogne odmah reagovali i uplatili donaciju koju smo kasnije uspeli povući nazad jer smo u međuvremenu od partnerske organizacije dobili informacije da se radi o klasičnoj prevari i zloupotrebi deteta. Našim partnerima smo odmah poverovali, a u međuvremenu smo došli i do ovog videa koji pokazuje da im se pomaže već duže vreme - piše na Fejsbuk stranici ''Pomozi.ba''


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija