• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer.rs

24.12.2019

09:45

(VIDEO) OVAKO JE JELENA SPREČILA TUČU U SKUPŠTINI! Ministar nasrnuo na poslanika, a onda se umešala ona

Balkan

(VIDEO) OVAKO JE JELENA SPREČILA TUČU U SKUPŠTINI! Ministar nasrnuo na poslanika, a onda se umešala ona

Podeli vest

Na sednici Skupštine RS dogodio se incident u kojem su učestvovali poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković i ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač

Tokom obraćanja Lukača na sednici Skupštine RS o Programu reformi čula su se dobacivanja, što je iznerviralo ministra unutrašnjih poslova, pišu "Nezavisne novine".

Lukač je bio iznerviran jer je Stanivuković u Skupštinu uneo NATO zastavice, poručujući mu da to nije u redu i da ne shvata da je NATO bacao bombe na ljude koji su se borili za Republiku Srpsku i da tim zastavama nije mesto u Narodnoj Skupštini.


On je poručio poslaniku PDP-a da "bi mogao da završi kao zastavice NATO-a", a koje su ranije u toku dana iznete iz Skupštine RS.

Lukač je potom pozvao Stanivukovića da priđe, što je ovaj i uradio i tako, kako navode "Nezavisne", dodatno iznervirao ministra unutrašnjih poslova, koji je bacio papiriće prema njemu i odgurnuo ga.

 

Došao sam do njega jer se ne bojim, a on me udario pesnicom u usta i nos i tom prilikom mi raskrvario donju usnu u Narodnoj skupštini RS. Prišla je Jelena Trivić, a njoj je zavrnuo ruku- rekao je Stanivuković za Avaz i najavio podnošenje krivične prijave.

Lukač je rekao da mu je žao što se to dogodilo u  Narodnoj skupštini, ali da se niko ne može fizički sprečavati da govori, te prijeteći prilazi govorniku. 

- Ne znam šta je imao u rukama i kakvu je imao nameru i odgurnuo sam ga od sebe i onemogućio ga da napravi neki potez koji bi mogao da me ugrozi – rekao je Lukač novinarima.

PREKINUTA SEDNICA NARODNE SKUPŠTINE RS: Lukač nasrnuo na Stanivukovića!


Pored Jelene Trivić iz PDP, koju su mnogi okarakterisali kao pravog heroja, veći incident sprečili su ostali poslanici, ministri i obezbeđenje Narodne skupštine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srb

pre 4 godine

Vise sam se puta pitao dokle idu izdaje pojedinih srpskih zvanicnika u RS i Srbiji, zasto se ova tema javno ne otvori,zasto narod o tome cuti a ocigledno je da vristi?

Maxmen

pre 4 godine

Ministar mu je samo odgurnuo facu,posto mu se mali unio u lice ,a kako bi vi reagovali da vam takav pekmez onako pridje i pocne da vredja a niko mu nije dao rec.. Ova opozicija u RS je preslikana opozicija tj.bagra iz Srbije finansirana od zna se koga.???

MilosObilic1389

pre 4 godine

Нисмо ми зрели за ДЕМОКРАТИЈУ...То је за богате и образоване људе, којима не виси: "мач над главом"...сваког дана...Ми смо друштво зрело за: " Кнеза Милоша"...!! Само такав човек треба да води Србе, и оствари толико потребно јединство...По цену 25 по голој гузици уз ЈАВНО извођење...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija