• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S.net/J. V.

01.01.2020

13:48

PROBUDILA SE ISTINSKA CRNA GORA, KOJU SU DECENIJAMA ZATIRALI FALSIFIKATORI ISTORIJE, režimski kriminalci, oni kojima su bliži albanski teroristi i Zagreb OD SVOGA NARODA!

Balkan

PROBUDILA SE ISTINSKA CRNA GORA, KOJU SU DECENIJAMA ZATIRALI FALSIFIKATORI ISTORIJE, režimski kriminalci, oni kojima su bliži albanski teroristi i Zagreb OD SVOGA NARODA!

Podeli vest

Mnogo čemu mogu da nas nauče krizne situacije, posebno kad imaju intenzitet da budu prelomne, dramatične…Između ostalog i da pokažu pravo lice aktera. Šta nam, na primer, govori prvobitno ćutanje dela opozicije, NVO, vrlih boraca za ljudska prava, odnosno "gradžanista", na prebijanje naših vladika, sveštenstva i vernih ljudi širom Crne Gore, na to što je hunta uhapsila kompletan klub poslanika DF, odnosno četvrtinu parlamenta, što je nezabeleženo u Evropi…

A ćutanje je, u stvari, bio zalet - da iz "gradžanističkih katakombi" pokulja smrad laži i mržnje prema SPC, vernicima, čitavom srpskom narodu, tradicionalnoj Crnoj Gori, DF-u… da se pokaže da su se opet svrstali uz režim. I upravo su oni u temeljima ovoga zla, a pred njima, kao "pionirima'' antisrpstva i antipravoslavlja, se dokazuju ovi iz DPS, čiji su poslanici, ministri, premijer i predsednik sada već prokleti i isključeni iz crkve.

Napad na SPC i najava otimanja njenih hramova dočekani su sa ushićenjem u tim krugovima, koji ciljano nastavljaju da ponavljaju onu glupost kako je sve ovo "skretanje sa najvažnijih tema'', jer njima je, takvima, pašteta važnija od crkve.

Doduše, tu paštetu nisu pominjali kada su učestvovali u razbijanju zajedničke države i stvaranju privatne države jednog čovjeka, a i sada kada su postali deo projekta otimanja pravoslavnih hramova. Smjenjuju se, danima, u napadima na SPC, vernike, DF, poznate "perjanice'' - B. Brković, D. Uljarević, D. Abazović, SDP, sve do potpisnika nekakvog pamfleta kojim se napada Srbija za "ugrožavanje teritorijalnog integriteta CG''. Sjatili se u jednu kaljugu Kučan, Mesić, Šerbo, Čanak, Čeda, Silajdžić, Vlasi, i slični, a tu se provuklo i ono Nikolaidis, koji je onomad, za Herceg Novi, kazao da je "demonski grad ludaka i ubica'' i pozivao na ubistvo prvaka srpskog naroda.

NAPAD AMERA NA SRBIJU NIJE IZNENAĐENJE, ali ovo može da smisli samo BOLESTAN MOZAK! Rusi nam nisu dali Južni tok, nisu pomogli protiv Hitlera, silovali su partizanke... IMA TOGA JOŠ!

Nepogrešivo, sva Đukanovićeva plaćenička mreža, NATO agentura, sav šljam koji godinama učestvuje u raspirivanju antisrpstva i antipravoslavlja, uz one koji godinama pokušavaju da diktiraju kako treba opozicija da se ponaša, a takve ideje uvek završe u krilu diktatora Đukanovića, svi su se aktivirali. I dobro je da je tako, da se prepoznamo, da postavimo granicu, i, najzad, da pred njih podignemo zid istine i pravde, koji će sprečiti da režimski i "gradžanistički zadah" truje istinsku Crnu Goru.

Da se ne lažemo, znali smo za dobar die "gradžanista kakav je to soj'', ali je zbog rušenja kriminalaca iz vrha DPS valjao nekad začepiti nos…Ali, nakon što su u ovakvim trenucima stali uz političkog Frankeštajna kakav je DPS, koji se kreće od titoizma do nacizma, onda nam valja snažno raditi na tome da ih sve zajedno pobedimo, radi Crne Gore, njene tradicije i budućnosti ovoga naroda.

Ovi dani…ovo su dani slave, u kojima se brani ono najsvetije, jer samo dotle, do tog kamena… Zato se probudila istinska Crna Gora, koju su decenijama ubijali i zatirali falsifikatori istorije, dukljanske neznalice, režimski kriminalci, oni kojima su bliži albanski teroristi, bošnjački ekstremisti i Zagreb od svoga naroda, od istorijskih saveznika.

ŠIPTARSKA POSLA! HARADINAJ NAPAO ALBANIJU DA HOĆE DA OTME DEO TEROTORIJE KOSOVA! Ponovo udario na Vučića i Ramu zbog "mini Šengena"!

Ovaj sistem laži i prevare treba u potpunosti uništiti, njegove karakteristike do kraja razobličiti, razoriti logiku secikesa, pljačkaša, kriminalaca i prevaranata, na kojoj opstaje…da bi se rodila slobodna Crna Gora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin iz srbije

pre 4 godine

Najbolje ce problem da rese crnogorci koi zive u Srbiji a koi kad je trebalo nisu isli da glasaju protiv Mila.

UFOLOG

pre 4 godine

E baš zbog tih što žive u Srbiji a mrze sve što je Srpsko bi trebalo uvesti sankcije Srbije ka Crnoj gori. Sebe nazivaju Montenigersi... ne valja im niko u Srbiji. Imaju sva prava... studiraju u Srbiji do penzije. Baš zbog njih uvesti neku vrstu sankcija.

Maki57

pre 4 godine

Makedonija,Crna Gora...sada je na redu Hrvatska...rastavise vas na proste faktore...vratit ce se srbija na velicimu petlovog Brda

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija