• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.01.2020

16:41

POČELO USTAŠKO LOBIRANJE! Tompson podržao Kolindu, BITNIJA MU OD KUMA!

Balkan

POČELO USTAŠKO LOBIRANJE! Tompson podržao Kolindu, BITNIJA MU OD KUMA!

Podeli vest

Marko Perković Tompson oglasio se danas na Fejsbuku o drugom krugu predsedničkih izbora i prozvao kuma Miroslava Škoru. Iz njegove objave takođe je jasno da svoju podršku daje Kolindi

- Dragi prijatelji. pozivam Vas da izađete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobede. Takođe Vas pozivam da ne nasednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak - napisao je on.

On se tu nije zaustavio, te je nastavio da priča o predstojećem drugom krugu predsedničkih izbora.

- Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrednosti do kojih mi držimo - završio je Tompson.

SKANDALČINA! KOLINDU PODRŽAVA TERORISTKINJA! HDZ ponosno objavio snimak! (VIDEO)

Tompson je ovom objavom poslao i jasnu poruku svom kumu Miroslavu Škori. Na početku veka njih dvojica su zajedno nastupali i pevali neke od najvećih  hitova, poput pesme Sude mi, ali poslednjih godina je javna tajna da su njihovi odnosi narušeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

UŽAS! U KOLINDINOM ŠTABU ORIO SE TOMPSON, masa urlala "VUKOVAR", "VUKOVAR"!
Balkan

UŽAS! U KOLINDINOM ŠTABU ORIO SE TOMPSON, masa urlala "VUKOVAR", "VUKOVAR"!

Sve za Hrvatsku, prozivali su me zbog navodnih grešaka, nikada nisam napravila ništa protiv Hrvatske, poručila je večeras kandidatkinja HDZ i aktuelna predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u svom izbornom štabu, dok su okupljeni klicali "Vukovar", "Vukovar", a prethodno je treštala muzika Marka Perkovića Tompsona

22.12.2019

23:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija