• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.01.2020

18:57

SIN HTEO DA GAZI PRAVOSLAVCE HAMEROM, A TATA SE SADA PRAVDA! Funkcioner DPS "smogao snagu": DOŽIVEO SAM OGROMAN STRES, IZVINJAVAM SE!

Balkan

SIN HTEO DA GAZI PRAVOSLAVCE HAMEROM, A TATA SE SADA PRAVDA! Funkcioner DPS "smogao snagu": DOŽIVEO SAM OGROMAN STRES, IZVINJAVAM SE!

Podeli vest

Salko Čoković iz Bijelog Polja je izrazio duboko žaljenje zbog "neodgovornog postupka" svog sina, koji je pre nekoliko dana na društvenim mrežama uputio uvredu pravoslavnim vernicima

- Svestan sam da sam ranije trebao reagovati, ali zbog doživelog stresa i naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, nastalog zbog postupka mog sina, danas sam smogao snage da se obratim svojim sugrađanima i svim pravoslavnim vernicima u Crnoj Gori, te uputim im najiskrenije izvinjenje - počeo je svoje obraćanje Salko Čoković.

On je naglasio da mu je pre svega ljudska, moralna i komšijska obaveza, da svojim sugrađanima, sa kojima kako je istakao godinama živi u skladnim međunacionalnim odnosima i deli dobro i zlo, izrazi duboko žaljenje zbog pomenutog događaja.

- Svi znaju da je moja porodica primer u našem gradu po multivjerskoj toleranciji, pa sam siguran da će moje komšije, prijatelji i poznanici pravoslavci moje izvinjenje prihvatiti, a mi ćemo kao porodica nakon ovog nepromišljenog gesta našeg člana, nastaviti da afirmišemo vrednosti po kojima je Bijelo Polje prepoznatljivo, zbog čega je i uostalom dobitnik međunarodne nagrade za međunacionalnu toleranciju - kazao je Čoković.

ŠPIGL O MILOVIM TRIKOVIMA: Đukanović vlada zemljom kao gazda imanjem, novi zakon je usmeren protiv Srba!

On je rekao i da duboko poštuje pravoslavne vernike, te da je često prisutan u njihovim bogomoljama, što kako je napomenuo najbolje znaju njegovi prijatelji.

- Ovom prilikom svim građanima želim mnogo sreće u Novoj godini, a posebno pripadnicima pravoslavne veroispovesti čestitam nastupajući Badnji dan i Božić, uz želju da ove radosne dane provedu u ljubavi, miru i slozi - kaže se na kraju saopštenje Salka Čokovića.

Foto: facebook

Podsećamo, Nedim Čoković, sin Salka Čokovića, preko društvenih mreža je širio mržnju direktno usmerenu protiv verujućeg naroda koji je izašao na ulice kako bi izrazio nezadovoljstvo povodom usvajanja diskriminatorskog Zakona o slobodi veroispovesti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin iz srbije

pre 4 godine

Ne bi se izvinio da nema ovoliko ljudi na ulici. Nisi ti nista bolji od sina.

Milutin

pre 4 godine

Tata je politicar i nije mu tesko da se izvini ali to treba da uradi njegov loaw vaspitani sin

Nesa

pre 4 godine

Kad ugleda ocoliki narod, preleteo bi ako zatreba

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija