• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.01.2020

12:11

SRBI IZ CRNE GORE RAZUMELI SU SVAKU REČ! Knežević poručio: Vučić je održao ISTORIJSKI GOVOR, NADAM SE DA SU I SVI DRUGI RAZUMELI!

Balkan

SRBI IZ CRNE GORE RAZUMELI SU SVAKU REČ! Knežević poručio: Vučić je održao ISTORIJSKI GOVOR, NADAM SE DA SU I SVI DRUGI RAZUMELI!

Podeli vest

Predstavnik crnogorskog Demokratskog fronta Milan Knežević ocenio je kao istorijski današnji govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dodao da je razumeo svaku reč koju je srpski predsednik uputio srpskom narodu, regionu i međunarodnoj zajednici, ali i da se nada da su i oni razumeli

Vučić je, kaže Knežević za Tanjug u telefonskom razgovoru, saopštio istinu o antisrpskoj politici Podgorice:

- A to je da je od 2006. godine, od kada je Crna Gora stekla nezavisnost na pokradenom referendumu, do današsnjeg dana u Crnoj Gori na delu jedan antisrpski projekat, u kome pokušavaju da izgrade neku novu državu, a da se Srbi predstave kao destabilizujući element - rekao je Knežević za Tanjug.

Prema njegovim rečima, pokusaj diskreditacije dolaska predsednika Srbije u Crnu Goru je nastavak te antisrpske politike.

(VIDEO) ISTORIJSKO SLOVO PREDSEDNIKA VUČIĆA KOJE MORATE PROČITATI: Nisu Srbi vreća za udaranje, dosta je!

Uveren je da je Vučić svojim govorom poslao snažnu poruku da "onih kojih je 30 odsto u Crnoj Gori, koji su gradili državu, koji su utemeljeni u duhovnom, istorijskom i kulturnom smislu" sigurno imaju gde da se obrate i da imaju podršku.

- Ako je neko mislio da će Srbija biti kriva zato što predsednik Vučić želi da Badnji dan provede pored svog naroda, a ne sa Milom ?ukanovićem ili nekim iz vladajućeg režima, onda se radi o jednoj poremećenoj svesti - rekao je Knežević.

Foto: Tanjug

On je ocenio i da je neverovatno da se Srbi, kojih ima 30 odsto u Crnoj Gori, ne nalaze ni na jednoj državnoj funkciji, niti na nekom mestu odlučivanja, a da su jedino zastupljeni u zatvorima jer brane interese srpskog naroda.

- A kada neko iz Srbije ukaže na taj problem, on je odmah izdajnik ili čovek koji želi da destabilizuje Crnu Goru - rekao je Knežević.

Kako je kazao, to je otišlo dotle da se Crna Gora kao država žalila NATO alijansi očekujući da će se, kako kaže, aktivirati clan 5. severnoatlantskog ugovora, kako bi se krenulo u obračun sa Srbijom.

- Međutim, svi oni koji traže da NATO reaguje biće da su u Beogardu, Novom Sadu, Zlatiboru. Kada bi sad napravili spisak državnih funkcionera koji u Srbiji proslavljaju novogodišnje i božićne praznike, videli bi da je u vladi, predsedništvu i državnoj upravi više njih u Srbiji nego što je ostalo u Crnoj Gori i plašim se da ne bi imao ko da je odbrani - zaključio je Knežević.

Sve o dešavanjima u Crnoj Gori pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbin iz srbije

pre 4 godine

Ja sam razumeo da SVI crnogorci koi zive u Srbiji treba da odu u CG i zastite svoj identitet.

Rajo

pre 4 godine

Drzava Cg odnosno dps je sve radio protiv interesa srba i srbije. Pokraden referendum bez prava crnogoraca iz srbije da glasaju a svi drugi su mogli, priznanje kosova suprotno volji naroda, ulazak u nato suprotno volji naroda, zastava suprotno volji naroda isto i himna, ukidanje srpskog jezika i cirilice, asimilacija, nemogucnost srba da se zaposle i razvijaju biznis, zakon o crkvi, slavljenje oluje u hrvatskoj, misije na kosovu cg vojske, glasanje za kosovo na svim medjunarodnim adresama

Pop

pre 4 godine

Ако Срба у Црној Гори има негде око 29% колико ли има Црнограца у Србији. Објавите народу и те бројке па да ставимо на кантар и извагамо. Неће нам требати говори а онима који су против Срба у Црној Гори треба поглкедати мало уназад да се види колико су црнлгорци.

Lane

pre 4 godine

Našem predseniku je svaka na mestu ! Sve pohvale !

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija