• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr/tanjug

05.01.2020

19:12

ZATVORENA BIRALIŠTA U HRVATSKOJ, REZULTATI ANKETA KAŽU: Milanović vodi! Da li je ovo kraj vladavine Kolinde Grabar Kitarović?! (VIDEO)

Balkan

ZATVORENA BIRALIŠTA U HRVATSKOJ, REZULTATI ANKETA KAŽU: Milanović vodi! Da li je ovo kraj vladavine Kolinde Grabar Kitarović?! (VIDEO)

Podeli vest

U Hrvatskoj su u 19 sati zatvorena biračka mesta na kojima su građani birali predsednika države između dva kandidata - aktuelne predsednice Kolinde Grabar-Kitarović i bivšeg premijera Zorana Milanovića (SDP). Stigli su rezultati izlaznih anketa

Izlazne ankete nakon drugog kruga predsedničkih izbora koje je za tri nacionalne televizije sproveo Ipsos otkrivaju da je Zoran Milanović osvojio 53,25 posto glasova, dok je Kolindi Grabar-Kitarović poverenje dalo 46,75 posto birača.

INCIDENT NA BIRALIŠTU, NAPADNUT MILANOVIĆ! "Evo ga, evo ga, BIRAJTE KOMUNJARU!"

 

 

 

Objavljivanje rezultata izbornih anketa u štabu SDP.

A kod Kolinde muk.

Pravo glasa imalo je 3. 860.000 birača, oko 5.400 više u odnosu na prvi izborni krug, 22. decembra.



U prvom krugu izbora borilo se 11 kandidata, ali kako nijedan nije dobio dovoljno glasova da bi bio izabran, u drugi je krug ušlo dvoje sa najviše glasova, Milanović i Grabar-Kitarović.

Prvi izborni rezultati biće poznati već u 20 sati, prenosi Hina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Не надајте се...Добро бити неће... Фашизам ником није донео среће...! Нацизам ...још мање...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija